AKTUELNO

Dopala mu se na prvi pogled!

Milica Todorović samuje nakon što je raskinula s glumcem Petrom Strugarom, međutim, kako se šuška, smeši joj se nova ljubav. Naime, zajednički prijatelji već neko vreme pokušavaju da je spoje sa košarkašem Markom Jarićem, jer veruju da bi bili "idealan par".

Foto: TV Pink Printscreen

Kako se navodi, Jarić je jednom prilikom baš pred tim prijateljima rekao da je Milica prelepa, te da bi voleo da je sluša uživo i od toga trenutka njihovi zajednički prijatelji smišljaju kako da ih spoje.

- Oni su oboje sami, a to je baš šteta jer su sjajni. Nekako su spontani, vole druženje, duhoviti su. Čini se da bi bili idealan par - naveo je zajednički prijatelj, pa dodao:

Foto: Instagram.com/marko_jaric10

- Malo je sad nezgodno zbog korone da napravimo neko zezanje i da ih oboje pozovemo da se upoznaju bar, pa ako klikne, super, ako ne, nema veze… Ali ćemo sigurno i to organizovati kad-tad.

Nedavno se spekulisalo da je došlo do pomirenja između Jarića i njegove bivše supruge Adrijane Lime, međutim, prijatelji kažu da od toga nema ništa.

Foto: Beta AP

- Bile su neke priče po medijima da je Marko opet sa Adrijanom Limom, ali to nije istina. Oni su ostali prijatelji zbog dece, ali to je sve. Nema među njima nikakve hemije. Marko je sam, nema devojku, a znamo i da je Milica slobodna, pa bi bilo lepo da od toga bude nešto… Ko zna, nikad se ne zna ko je čija srodna duša.

Autor: pink.rs

#Marko Jarić

#Milica Todorović

#Petar Strugar