AKTUELNO

Opšti haos!

U toku su pitanja gledalaca, a naredno je usledilo za Filipa Cara: "Oblećeš oko Milice i za malo da se smuvate a onda odeš kod Mine, i ispiraš joj mozak?"

Foto: TV Pink Printscreen

Mnogo me ljudi komentariše, neka komentarišu od ponoći postim i ne nameravam da se uključujem u priču! Ja ne razmišljam, ja sam ovde u poslednje vreme imao svoje navike mi molio se a onda sam postao dripac, a nekada sam važio za mangupa! Izgubio sam moralne vrednosti, sa Milicom sam lepo pričao imamo dobar priojateljski odnos, ali smo se pogubili pa nismo bili u nekim momentima zajedno, ali mi je skrenula pažnju. Ona i ja smo pričali, a onda je Mina komentarisala i isprovocirala me, i ne znam, postupio sam loše i imam jako loše postupke ovde! na znam šta ad uradim, sem da se izvinim njenoj, mojoj i svačijoj majci, i ne znam gde sam u glavi - reako je Car, pa dodao:

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam bio kod psihologa, i sada ga želim opet jer sam pijan i pravim glčuposti, a ja mislim da sam među ljudima koji manje piju! Ja kad sam, pričao sa Milicom, Mina nije bila tu a onda je došla i dobacivala, pa onda i sa Rialdom i izmešalo mi se milion informacija i onda se desi sve tako - rekao je Car.
On je sedeo i video Minu sa Vladimirom, onda je poludeo i ne može da se opravda za postupke! Mina te nije pogledala, razlog haosa je Tomović i samo on - rekla je Sandra.
Ja sam se sa Filipom dogovorila da bude sa nama na žurki, imala sam nadu da će biti dobar! Ali je onda napravio haos, mislila sam da držim stvari pod kontrolom, a Mina neće a priča a ona ide sa njim linijom manjeg otpora, a onda je on došao da je šutne! Ona ne zna kako da napravi to da oni nemaju odnos nikakav i da je on ne napada - rekla je Rialda.
Mina zašto radiš takve stvari, komentarišeš Milicu a on sedi tu - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga