AKTUELNO

Naša pevačica polako, ali sigurno, radi na ostvarenju svog najvećeg sna.

Mlada pop pevacica Didi J uveliko gradi uspehe u Americi. Vlasnica hita "Say no more" koji je otpevala u duetu sa Šegijem, pored pesama na engleskom koje je za nju radio svetski poznati producent Tobi Gad, nedavno je imala svoju prvu američku turneju koja je obuhvatila čak dvanaest gradova.

Foto: Promo

Pop pevačica uspela je da privuče pažnju američkih medija svojim talentom i stilom, zbog čega se ovog meseca našla na naslovnici prestižnog američkog časopisa "LA Style Mix" u kojem se, između ostalih, nalaze Kanje Vest i Kim Kardašijan.

Foto: Promo

Da je Dijana zaista rešila da osvoji Ameriku govori i činjenica da za nekoliko dana objavljuje album na engleskom jeziku i kreće u veliku svetsku promociju. Ona se trenutno nalazi u Srbiji na kratkom odmoru, ali već za nekoliko dana vraća se u Los Anđeles, gde je očekuje susret ni manje ni više nego sa najpopularnijom voditeljkom svih vremena Oprom Vinfri.

Foto: Wikipedia

Jako sam uzbuđena zbog svega što sam ostvarila u Americi i ovo je ostvarenje mog sna! Znam da me tek očekuje naporan rad i trud, ali zaista se radujem svemu tome - rekla je Didi.

Foto: Promo

Pink.rs

#Amerika

#Dijana Janković

#Opra Vinfri

#pevačica

'