AKTUELNO

Bilo je burno!

Današnji dan na velelepnom imanju prošao je i više nego burno. Zadrugari su se najpre opustili na proslavi rođendana Milice Kemez.

Foto: TV Pink Printscreen

Iako mnogi nisu očekivali, Milici je poklon poslala i njena rođena sestra Mirela.

Nenad Lazić Neca ipak se pojavio na proslavi rođendana Kemezove, pa joj je doneo i cveće.

Nakon proslave Miličinog rođendana, došlo je vreme za novu igricu u najgledanijem rijalitiju na Balkanu. Danas su zadrugari imali prliku da šlagom umažu lice cimera koji im se najmanje dopada, što je izazvalo nemire epskih razmera u Beloj kući.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Kristijan Golubović pobesneo je u toku igre na Miljanu Kulić, pa ju je u pauzi dok je Kulićeva bila u pušionici, gađao tortom.

Nadežda Biljić je svom nevenčanom suprugu Tomi Paniću zalepila šlag po faci, a Anja Todorović svom dečku Jovanu Cvijetiću Cveletu.

U toku igre Anđelo Ranković namazao je šlagom Draganu Mitrović, da bi se za vreme reklama njihova drama nastavila.

Foto: TV Pink Printscreen

Miljana je šlagom umazala i Tomu Panića.

Neki ovde opstaju po tri meseca zahvaljujući sebi, zalepiću šlag osobi koja nema srce i dušu, ne verujem da može da bude takav gad - govorila je Miljana i zalepila šlag Tomi Paniću.

Neca je krenuo da zalepi šlag i Bori, pa je Santana krenuo na njega. Obezbeđenje je sprečilo haos, a Bora je kažnjen dvonedeljnim honorarom. Voditelj Dragan Marinković Maca saopštio je Bori kaznu, a on je potpuno pobesneo, te je čak i pretio da će napustiti rijaliti.

Miljana Kulić i Marija Kulić zaratile su žestoko. Naime, Marija je u pušionici uporedila svoju ćerku sa Nadeždom Biljić, na šta je Miljana burno reagovala.

Foto: TV Pink Printscreen

Miljana se žestoko svađala i sa Mišelom Gvozdenovićem.

Jovana Ljubisavljević žestoko je zamerila Vladimiru Tomoviću što ju je umazao šlagom i tako joj, po njenim rečima, upropastio sočiva. Jovana i Vladimir proveli su sate svađajući se da bi Jovana kasnije završila u suzama.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako će se razvijati odnosi zadrugara ostaje da vidimo u nastavku.

Autor: S.M.

#Zadruga