AKTUELNO

Ona privlači veliku pažnju javnosti.

Pevačica Elektra Elit priznala je nedavno javno da se bavi najstarijim zanatom, a pre trinaest godina je promenila i pol. Poznata je kao neko ko o svemu priča bez dlake na jeziku, a ovoga puta odlučila je da pokaže i prepiske s mušterijama kada su zakazivali sastanke u Švajcarskoj.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je odlučila i da prizna kako se dopisuje sa jednim bračnim parom, a zatim i otkrila kako je reagovala kada je dobila jednu ponudu od muškarca.

On mene pita da li bi mogao da dođe sa svojom ženom. Znači hoće trojku. Ja mu kažem: "Svinjo jedna, takve termine ne pravim dok mi četiri puta ne potvrdiš. Pitam ga kad, kaže večeras u 22 časa. Ja kažem okej. Pitao me za cenu, odgovorila sam mu 1.500 franaka. To je cena - priča Elektra, koja je zatim progovorila i o klijentima.

Foto: Privatna arhiva

Ovo je oženjen klijent. Mi smo jako diskretne. Klijenti dolaze u apartmane. Imam svoj čitav sprat, tri devojke i ja sam četvrta i to je to. Kad klijent dođe ima ful tretman - govori Elektra.

Elektra je zatim dodala i kako postoji još javnih ličnosti koje se bave istim poslom kao i ona, ali da mnogi nemaju hrabrosti to javno i da priznaju.

Ja sam hrabra uvek bila. Stojim iza svake reči što sam rekla. Prva sam koja je priznala. Ponosna sam što sam ispričala svoju životnu priču, ne ponosim što sam jedina koja je priznala - ističe Elektra.

Autor: S. K.

#Elektra Elit