AKTUELNO

Žestoko!

Stefan Milošević Panda i Ana Radulović na RED TV-u u emisiji "Pitam za druga" ugostili su večeras Maju Nikolić. Ona je tokom programa komentarisala odnos Bore Santane i Nece TikTokera, koji je nakon Necinog priznanja da mu se sviđa Bora, postao veoma turbulentan.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Verujem Necinoj majci i mislim da Neca ne zna u šta je upao, jadan. I da on jadan, čak i da nije gej, to je priznao samo da bi opstao, jer se nije snašao. On je mlad i morate da shvatite da biti u rijalitiju, to je toliko teška kategorija. Mesec do dva možeš da koristiš glavu i da budeš svež, posle dva meseca, tanki su ti živci, više ne možeš nikoga da gledaš - pričala je Maja.

Foto: RED TV

Zatim je Maja odlučila da prokomentariše i transformacije Kristijana Golubovića i istakla da se svako maskira u ono što voli.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta će čovek da radi kad ovo traje 10 meseci. On je samo pokazao svoju pravu ličnosti, da on voli to u šta se maskira. Ja bih se maskirala u nešto čemu se ja divim. Pre bih bila Deda Mrazica, nego da se maskiram u neki pogrdni lik iz crtanog filma ili da sam neka budala - dodala je Maja.

Više o svemu u nastavku.

Autor: S. K.

#Maja Nikolić

#Pitam za Druga

#Red Tv

#Zadruga