AKTUELNO

Situacija nije laka.

Zbog pandemije koronavirusa mnoge profesije su oštećene, a čini se da su pevači ipak najviše u gubitku.

Natalija "Trik FX" ne krije koliko joj ova situacija teško pada, te ističe da je psihički loše i da pada u depresiju. Natalija je takođe dodala da para nema, niti ima iz kog šteka da nadoknadi gubitak.

Foto: Instagram.com/natalijatrikfxofficial

Fizički smo okej, ali što se tiče psihe ja sam iskreno malo lošije, padam u depresiju zbog cele situacije. Dosta ljudi, mojih prijatelja je izgubilo život, ali i zbog toga što ne radimo jer ovo postaje mučno i predugo traje. Jedva čekam da se sve završi ovo, da ljudi ostanu normalni i zdravi i što se tiče fizičkog zdravlja, ali i psihičkog jer ko zna šta će biti posle ovoga - rekla je pevačica i dodala:

Foto: TV Pink Printscreen

Malo i neke kolege preteruju, kad pominju ne znam ni ja neke milione i kakve pare. Mi živimo od tog posla, od nastupa, a eto već devet meseci nema posla, kriza je i zbog novca iskreno. Ja se ne razbacujem nešto, ne kupujem skupe stvari i neki preterani luksuz, iskreno samo plaćam račune i trošim na hranu i za to je potrebno dosta para. Svi drugi rade, samo mi pevači ne, finansijska situacija nije nimalo naivna. Iznervirale su me i te priče oko para iz šteka, ja iskrena da budem nisam imala taj štek - navela je Natalija.

Autor: R.L.

#Natalila Trik FX