AKTUELNO

Popustile joj sve kočnice!

U Beloj kući z acrnim stolom odvija se još jedna emisija ,,Pretres nedelje za Milanom Miloševićem", a zadrugari su komentarisali odnos Nadežda Biljić i Tome Panića. Paula Hublin ustala je kako bi se obračunala javno sa Nadeždom i otkrila joj da ju je Toma pozvao da posle rijalitija odvede

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nikada sa Tomom ne bih ušla u vezu, on je meni rekao da si ti njega javno ostavila! U tome je stvar, on je pričao da je slobodan čovek! - rekla je Paula.
Ti si pričala da te boli k*rac kako se osećam! - uzvratila je Nadežda.
Da, zato što je on tebe predstavio kao monstruma, ja bih se sada pojela! Mene je sramota! Ja sam to rekla svakoj osobi, meni je žao! Od srca mi je žao! On je tebe predstavio kao najgoru ženu na svetu! Ja znam da sam jednim delom kriva - odbrusila je Paula.

Foto: TV Pink Printscreen

Da, naravno da će reći to, jer sam ga ja javno ostavila, nisi ti kriva! - nastavila je Biljićeva.
Ja sam njemu rekla da nikada ne bih živela u njegovom stanju, on je meni rekao da ćemo ići kod njegovog oca da živimo - otkrila je Paula.
Jesi li je zvao da ide da živi kod tvog oca? Ja ću da se pokupim, idem kući večeras, radi šta hoćeš, da odem u Lazu, da se zatvorim, da ti mama traži DNK javno, uzmi dete i j*bi me do kraja života! Da ti zoveš svoju devojku, koju znaš dva meseca, da dođe i da živi kod tvog oca, a iz te kuće smo izašli zajedno, ispratili smo se i rekli jedno drugom ,,Volim te", rastarili smo se samo sa postporođajnom depresijom. Ja jesam kriva za neke stvari, ali ja nisam kurva, nisam se dopisivala, nisam ništa radila, i da sam htela, nisam smela! Je l' ti to jasno?! Meni da nije stalo do tebe, ne bih imala 47 kila! Ja nemam za šta da se borim, očigledno da treba da odustanem! Hteo si da je vodiš u krevet gde ti je dete spavalo? - pričala je Nadežda na ivici nervnog sloma.
Rekao je da nikada nije rekao da te voli, da jedino kada je to rekao jeste kada je odlazio u rijaliti - dodatno je otkrila Hublinova, na šta je Nadežda pljunula Tomu u lice.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga