AKTUELNO

Njena borba je veoma teška, a svi joj čestitaju na snazi i hrabrosti.

Poznata folk pevačica Dona Ares nastavlja borbu sa rakom. Poznata pevačica koja je omiljena i u Srbiji, posle svake nove terapije, oglašava se na društvenim mrežama i obaveštava pratioce i fanove o svom zdravstvenom stanju.

Pevačica je pravi borac, i često ima objave koje mnogima nateraju suze na oči, i svi se mole da će uspeti da se izvuče iz pakla koje je zadesilo. Njeni pratioci joj konstantni pružaju podršku preko društvenih mreža i emotivno reaguju na svaku njenu objavu jer se vidi da je iz srca. Često ima oscilacija u raspoloženju i stanjima, ali mnogi joj se dive na snazi koju pokazuje i upornosti da pobedi opaku bolest.

Njena borba je veoma teška, a svi joj čestitaju na snazi i hrabrosti koju poseduje.

Jedna i jedina velika radost (sreća u nesreći) je da od ove hemoterapije neću morati ponovo izgubiti kosu! I druga je prošla kako treba! Hvala na predivnim komentarima i željama koje mi ostavljate, pišete i želite. Volim vas i pozdravljam - navela je Dona.

Pre par dana, njena objava i motivaciona poruka ponovo je podstakla sve one koji su slabi, ili uplašeni, da stegnu zube, vode se svojim srcem i jednostavno se bore za život. Ona je na Instagramu objavila fotku gde se vidi da je dobro raspoložena, a u opisu je napisala:

Nakon svake dobijene bitke ja se narugam toj bolesti, nabacim osmeh i idem dalje. Lovim dane, mesece, a hvala Bogu i godine, što svim ljudima koji se bore sa rakom, nevidljivim bolestima i otrovima želim. Kad osetiš da ubija... za*ebi protokol... i slušaj sebe - napisala je ona.

Svi joj pružaju podršku i mole se za nju. Želimo Doni brz i potpun oporavak i da ponovo uživamo u njenim novim hitovima poručila joj je publika širom regiona.

Autor: Pink.rs

#Bolest

#Dona Ares

#Rak

#Srbija

#pevačica

'