AKTUELNO

Godina na izmaku bila je izuzetno plodonosna za naše javne ličnosti - neke su se u 2020. godini konačno ostvarili u ulozi roditelja, dok se drugima konačno ispunila želja za proširenjem porodice.

Među prvima je ove godine "povukla nogu" folk zvezda Seka Aleksić, kojoj se početkom 2020. godine ostvarila najveća želja, za proširenjem porodice. Nakon prvog sina Jakova, kog je dobila krajem septembra 2016. godine, pevačica je ponovo zatrudnela uz pomoć vantelesne oplodnje. Ona i njen suprug Veljko Piljikić odlučili su da drugom sinu daju ime Isak, međutim, došlo je do preokreta.

Foto: Instagram.com

- Nije kako mi želimo, već kako Gospod kaže! Posle naše krsne slave Sveti Jovan rodio se JOVAN jutros, tatina želja je takođe ista! Rekao je "Neka se zove Jovan". Ako sledeća beba bude dečak zvaće se Isak! - napisala je Seka na Instagramu 22. januara, kada je rodila drugog sina.

Pevačica i učesnica "Zadruge" Nadežda Biljić postala je majka 12. marta 2020. godine, kada je svom izabraniku, manekenu Tomi Paniću kog je upoznala i zavolela u rijalitiju, podarila dečaka. Dali su mu ime Longo po, kako su objasnili, Tominom prijatelju iz Kine.

Foto: E-Stock

Inače, zbog toga što je reč o prevremenom porođaju, u 7. mesecu, Nadeždin i Tomin sin četiri meseca proveo je u bolnici, u inkubatoru. Čitavu stvar dodatno je otežala epidemija koronavirusa, zbog čega su roditelji morali da budu odvojeni od svog deteta prvih nekoliko meseci, a sreća im se osmehnula početkom jula, kada su svog sina izveli iz bolnice i zajedno se, poput prave porodice, uputili ka svom porodičnom domu.

3. juna kao bomba odjeknula je vest da je pevačka zvezda Svetlana Ceca Ražnatović u 47. godini postala baka! Naime, njen sin Veljko i snaja Bogdana tog dana postali su roditelji dečaka kojem su dali ime Željko, po pokojnom Željku Ražnatoviću Arkanu. Najmlađi član porodice Ražnatović odmah po dolasku na svet od lekara ocenjen je čistom desetkom, a tri dana kasnije Bogdanu i bebu su Veljko i Ceca izveli iz porodilišta i odveli u svoj dom na Dedinju.

Glavni razlog sreće mi je u životu i svaki dan imam čast da budem otac jednog deteta - rekao je Veljko za medije, nekoliko nedelja nakon što je postao otac.

Tačno mesec dana kasnije, domaće portale preplavila je vest o još jednom porođaju! Tog 3. jula 2020. godine porodila se pevačica Dijana Janković i na svet donela zdravu ćerkicu kojoj je dala ime Dajana!

Inače, Dijana je dobila ćerku u braku sa 20 godina starijim suprugom suprugom Danielom Rokvićem, koji već ima troje dece. Uprkos tome što je prvobitno planirano da porođaj bude obavljen u Americi, Dajana se rodila u Beogradu, zbog pandemije koronavirusa.

O porođaju Sofije Milošević, izabranice proslavljenog fudbalera Luke Jovića, početkom septembra brujali su svi regionalni, ali i svetski mediji. Lepa Sofija porodila se 8. septembra u Madridu, u jednoj privatnoj klinici, a dečaku koji je po rođenju ocenjen najvišom ocenom, dali su ime Aleksej.

Radosne vesti s pratiocima na društvenim mrežama podelio je presrećni otac, koji je objavio prvi porodični selfi s bebom.

Foto: Instagram.com

Plodonosna godina za srpske VIP-ovce

U 2020. godini majka je postala i pevačica Marina Tadić, koja je dobila ćerku Veru. Popularni glumac Miodrag Radonjić i njegova supruga Milica postali su u ovoj godini roditelji dečaka, kojem su dali ime Sava. Ana Sević, pevačica, dobila je svoje drugo po redu dete - posle ćerke Lorene, iz braka sa Darkom Lazićem, Ana je suprugu Danielu podarila ćerkicu. Fudbaler Predrag Rajković i njegova supruga Ana u godini na izmaku dobili su svoje drugo dete, sina Tadiju. Drugo dete je, takođe, dobila i pevačica Jovana Nikolić, koja je 2020. rodila ćerku, a porodicu su proširili i Janko i Biljana Tipsarević, koji su dobili sina kom su dali biblijsko ime Noa. Tijana Prica, voditeljka "Pinka", takođe je u ovoj godini rodila svog drugog sina Kostu. Još jednog dečaka dobila je pevačice Ana Bebić, Dana Karić, kao i Ana Ramadanovski, supruga Adila Maksutovića i ćerka pokojnog Džeja. Pevačica Dajana Penezić rodila je sina Alekseja fudbaleru Darku Gojkoviću. I glumac Stefan Kapičić dobio je sina, kao i Ivan Tasovac, koji je svom nasledniku dao ime Luka.

Autor: D.T.

#Bogdana Ražnatović

#CECA RAŽNATOVIĆ

#Dijana Janković

#Luka Jović

#Nadežda Biljić

#Seka Aleksić

#Sofija Milošević

#Toma Panić

#Veljko Piljikić

#Veljko Ražnatović