AKTUELNO

Jedva čeka da drži sina u rukama

Zlatna odbojkašica Stefana Veljković Lisinac pre nekoliko dana ušla je u osmi mesec i, kako naglašava, drugo stanje je promenilo, a sa nestrpljenjem očekuje da drži sina u naručju, kojem će dati srpsko ime.

Foto: Instagram.com/stefanaveljkovic_srbija

Odbojkašica naše reprezentacije i njen suprug i kolega Srećko Lisinac početkom februara postaće roditelji dečaka, a kako ona napominje, tada je očekuje najlepša aktivnost.

Približio se porođaj. Vreme mi baš leti. Mislim sam da će mi biti dosadnije tokom trudnoće. Verovala sam da ću biti nervoznija, pošto sam implusivnija ličnost, ali potpuno sam mirna. Trudnoća me je smirila i promenila. Samo da ostane tako. Nadam da će takvo stanje biti i kada se porodim. Neminovno je da budem malo lenja, posebno sada dok traje korona. Plašim se da prošetam, da idem negde. Uglavnom sam kući i trudim se koliko god mogu da budem aktivna, ali to je znatno manje nego ranije - istakla je ona, koja već priprema spisak muških imena za svog naslednika.

Foto: Instagram.com/stefanaveljkovic_srbija

Vreme je da se to napravi. Ima nekoliko opcija, ali nismo suprug i ja preterano pričali o tome. Dobiće ime sigurno kada se bude rodio. Nije nam to sada prioritet. Svakako dobiće srpsko ime - poručila je ona.

Foto: Instagram.com/sreckolisinac_20

Autor: N.V.

#Stefana Veljković Lisinac