AKTUELNO

Bilo je burno!

Današnji dan na velelepnom imanju počeo je turbulentno. Pošto prethodne noći niko nije napustio najgledaniji rijaliti na Balkanu, zadrugari su sami birali vođu.

Sandra Rešić imenovana je za novog vođu.

Ja ću biti gora od Kristijana što se tiče higijene, ja ne znam kako će biti to, ali ko ne bude čistio kao što sam ja čistila, bacaću vam hranu zbog toga. Čeka vas pakao - poručila je Sandra na početku svoje vladavine.

Danas je na velelepnom imanju duplo slavlje. Zadrugari su proslavljali rođendane Nadežde Biljić i Nikole Đorđevića.

Foto: TV Pink Printscreen

Žurka je prošla bez veće drame, a pomirenje Nadežde Biljić i Tome Panića bilo je izvesno.

Foto: TV Pink Printscreen

Nadežda se obratila i svojim roditeljima.

Slavice, Rade, sve je u redu, nećemo se tući - govorila je Nadežda svojim roditeljima.

Pomirenje je palo i između Maje Marković i Alena Hadrovića. Oni su se uz razgovor ljubili sve vreme.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon proslave rođendana, zadrugari su prisustvovali sastanku povodom raspodele budžeta koji je započeo i više nego burno. Naime, Kristijan Golubović i Lepi Mića imalu su jedan od burnijh sukoba, pa je i obezbeđenje moralo da interveniše.

Foto: TV Pink Printscreen

Sandra Rešić delila je budžete i tom prilikom nije štedela svoje cimere, a neke je dovela i do suza.

Neco, ja sam prva koja te podržava ako si gej, ja poštujem gej populaciju. Ako se foliraš, glavu ću ti otkinuti, ako zaista jesi, s tobom ću prva na Prajd. Bori to ne prija, on to nije zaslužio, držao te je kao malo vode na dlanu. Ponašanje prema zadrugarima ti je pakleno, nisi bitniji ni od koga, svi smo isti ovde - govorila je Sandra Neci Laziću koji se rasplakao nakon toga.

Foto: TV Pink Printscreen

Sandra je malim budžetom stala na žulj i svom kolegi Mišelu Gvozdenoviću.

Sandra je svojim komentarima izazvala i burnu svađu između Anje Todorović i Jovana Cvijetića Cveleta.

Anja, žao mi je momenta što imaš period što ti je tata napisao. U tvojoj istini, ja ću biti na strani za koga ja mislim da je iskren. Na tvojoj sam strani, saosećam se sa tobom, žao mi je što vas dvoje nemate odnos, što ti je tata rekao da ti on nije podrška. Svaki tata će da kaže da momak treba da dubi na trepavicama, ja sam rekla da prestane da ti lupa jorganom, ispred očiju - rekla je Sandra.

Burna svađa između Nadežde, Janjuša i Sandre takođe je obeležila sastanak.

Nadežda je zaključila da je Sandra namerno Pauli Hublin dala veliki budžet, a njoj mali kako bi ih zavadila.

Zamisli, moja drugarica daje ženi (Pauli) 4000! Znam ja šta hoće, želi da me posvađa sa njom, ali neće uspeti - nastavila je Nadežda da besni.

Dok su muškarci bili u kupovini, devojke su se svađale zbog hrane, a onda je sve preraslo u nešto veće. Rialda Karahasanović, Aleksandra Nikolić i Ana Bulatović zaratile su na svim nivoima.

Ostaje da vidimo kako će se razvijati odnosi zadrugara, a ono što će sigurno pomrsiti konce svima jeste večerašnji "Izbor potrčka" i "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem."

Autor: S.M.

#Zadruga