AKTUELNO

Da li je o njima dvojici promenila mišljenje posle izlaska iz rijalitija?

Nekoliko nedelja nakon izlaska iz "Zadruge", pevačica Zvezdana Stevanović gostovala je u emisiji "Pitam za druga" na RED TV-u, gde je voditeljima Pandi i Kendiju priznala da se sada oseća super.

Foto: TV Pink Printscreen

- Sad sam super, došla sam sebi! Čudno je, jako... Zatvoren prostor... - priznala je na početku Zvezdana, za koju su zadrugari tokom njenog boravka u Beloj kući govorili da se "nije snašla".

Po završetku svog učešća u rijalitiju upitala je svoje najbliže za utiske o njenom učešću u rijalitiju, a kako kaže, svi komentari bili su pozitivni.

Foto: TV Pink Printscreen

- Super su komentari, pitala sam baš svoje društvo:"Je l' sam ja vama ista, kao i kad sam ušla?", kažu ljudi da jesam, ali čudno mi je još uvek, nikada nisam bila zatvorena toliko, tri meseca.

Panda i Kendi upitali su tokom emisije Zvezdanu da li joj je Kristijan Golubović jedan od favorita za pobedu u "Zadruzi", obzirom na to da ga je po izlasku iz rijalitija postavila za vođu.

Foto: Jelena Simonović

- Definitivno ekipa iz paba, neko odande će da pobedi. Ja sam za Kristijana ili Čorbu, ali nije ni Mišel loš - priznala je Zvezdana, koja se osvrnula i na glasine da je do ušiju zaljubljena u Čorbu.

Foto: Jelena Simonović

Ne, nisam ni bila zaljubljena u Čorbu, to je Kristijan rekao u moje ime. Ja sam plakala kada je on mene izvređao, i mene i porodicu... Tad sam se ja naljutila, plakala sam dva sata, nije mi bilo dobro. Sviđa mi se kao osoba jer je pozitivan, drugačiji... Kao drug, kao prijatelj. Lep je dečko, sve to stoji, ali zaljubljena nisam, niti sam bila, niti sam. Mi možemo da budemo samo drugari, ortaci, ništa više.

Autor: D.T.

#Kristijan Golubović

#Milan Janković Čorba

#Pitam za Druga

#Zadruga

#Zvezdana Stevanović