AKTUELNO

Ovako više ne izgleda.

Mlada pop pevačica Marija Mikić krajem novembra obelodanila je da je pozitivna na koronavirus, zbog čega je bila u kućnoj samoizolaciji. Tada je s pratiocima podelila neuobičajenu fotku iz svog doma, pokazala svima kako zaista izgleda, a nakon što je ispričala s kakvim se zdravstvenim problemima suočila apelovala je na javnost da se pazi i pridržava svih propisanih mera.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

- E pa ni instagram nije sav taj glamur, lepe namontirane slike gde smo našminkani i sređeni. Korona. 8. dan. Izašla sam iz kuće samo da primim terapije i infuziju. Ovako to stvarno izgleda. Nije naivno ljudi. Čuvajte se, sebe čuvajte i svoje ukućane, mislimo da smo jači od svega i ono srpsko "ma neće baš mene". Onda dođeš do toga da te boli svaki deo tela. E pa korono, neće moći - napisala je tada Marija.

Srećom, oporavak je tekao po planu, te je desetak dana kasnije njen novi, kontrolni bris bio negativan na koronavirus. To je bio znak da polako može da se vrati svojim svakodnevnim aktivnostima i poslovnim obavezama, ali i realizuje promenu svog imidža zbog čega je sada mnogima u prvi mah neprepoznatljiva.

Naime, Mikićeva je skratila svoju dugu plavu kosu i ošišala se skroz na kratko! Takođe, sada je brineta, a novim izgledom pohvalila se na mrežama.

- A kad ste vi poslednji put uradili nesto prvi put? - napisala je Marija, koja je šokirala svoje pratioce na Instagramu. Ipak, promenu su, po svemu sudeći, odlično prihvatili, o čemu govore i brojni komplimenti na račun njenog novog izgleda.

Autor: D.T.

#Marija Mikić