AKTUELNO

Život pun turbulencija.

Džej Ramadanovski koji je preminuo 6. decembra uvek je važio za jednog od najtraženijih pevača. Zarađivao je dobro čak i u vreme kada niko nije.

Dugo su se pričale priče o tome kako je on "maher za pravljenje para" i kako ih je nosio u džakovima nakon nastupa. A njega, još od malih nogu čuvali su Marina Tucaković i Aleksandar Radulović Futa, kao svoje zlato za koje su marljivo radili, pa nisu dozvoljavali da im se to i ne isplati.

Foto: Pink.rs

Pre tridesetak godina Džej se, po izdavanju svake nove ploče prebacivao iz jedne u drugu diskografsku kuću u zavisnosti od toga koja je imala bolju ponudu za njega. Tako su ga prelasci spasli besparice, a Futa je o tome i javno govorio.

Po estradi, inače, pričalo se da je Ramadanovski u jednu izdavačku kuću otišao za dva traktora. Niko nije znao da li da veruje u te glasine ili ne, pošto je ova kuća imala običaj da isplaćuje u televizorima, frižiderima, automobilima, video-rikorderima... Ali, Futa za to nije hteo ni da čuje.

Gde god da se našao, čini se, tu je bilo i para. Iz tog razloga, osim što su se oko njega otimale kuće, bio je i mamac za kriminalce. Pre 30 godina, baš u ovim mesecima, ostao je bez kola, a i stan su mu opljačkali.

Foto: E-Stock, Pink.rs

Inače, osim lopovluka, legendarnog pevača zadesilo je i nešto mnogo gore - kidnapovali su mu bliskog rođaka, koji je u to vreme povremeno i komponovao. U pitanju je bio Isa Lero, zvani Džamba. Pojedinci su verovali i da je njegov nestanak u direktnoj vezi sa obijanjem stana popularnog pevača.

Autor: R.L.

#Džej Ramadanovski