AKTUELNO

Romantična komedija u novom terminu na TV Pink!

Romantična komedija „Zlatni dani“, u režiji Marka Sopića, a po scenariju velikog Gordana Mihića, oduševila je gledaoce širom regiona. Macine i Laletove avanture sa porodicom, komšijama i prijateljima, publika može da prati od ponedeljka do četvrtka u novom terminu – od 21:50 časova na TV Pink. Nova uzbudljiva epizoda serije „Zlatni dani“ gledaoce očekuje i večeras od 21:50 časova na najgledanojoj komercijalnoj televiziji.

Kao nesvršeni student vajarstva, Maca (Tamara Krcunović) ima biznis plan – želi da pravi cvetne konstrukcije ispred kojih će fotografisati ljude, zbog čega je ceo stan napunila cvećem. 

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je svoj plan predstavila Laletu (Andrija Kuzmanović), ali je deda Tasa (Mima Karadžić) otrkio da njen biznis plan ima samo jednu manu – Lale je alergičan na cveće. 

Ovo je naša budućnost – rekla je Maca deda Tasi, a on joj je ukazao na propust u planu:
Budućnost je prelepa, i cveće je predivno... Ima samo jedan problem. Lale je alergičan na cveće.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon incidenta na upoznavanju Ohorove (Miloš Đorđević Coka) porodice, Dragoslava (Duda Glid) ga napušta i vraća se kod Laleta u stan. I dok se Maci i njemu jada o tome šta joj se sve izdešavalo, pridružuje im se Macina mama Seka (Snežana Savić) i dolazi do upoznavanja dve tašte!

Jao, jako mi je drago. Ja sam Dragoslava, ja sam Laletova tašta – predstavila se Dragoslava.
Seka – bilo je sve što je Macina mama rekla, te se čini da će njih dve imati odnos pun zavrzlama.

Foto: TV Pink Printscreen

Deda Tasa je odneo pobedu na konkursu i odvojio automobil – ali kako to obično biva, sreća je bila kratkog veka. Dok je on u kafiću flertovao sa devojkom, neko mu je ukrao kola, a deda Tasa je po izlasku iz lokala zatekao prazno parking mesto.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li će Tasa uspeti da vrati automobil, da li će Maca uspeti da pronađe novo zanimanje i kakav odnos će imati dve tašte Seka i Dragoslava, saznaćete ako budete uz novu epizodu romantične komedije „Zlatni dani“ u novom terminu – večeras od od 21:50 časova na TV Pink!

Autor: M.Đ.

#Andrija Kuzmanović

#Duda Glid

#Milutin Mima Karadžić

#RTV Pink

#Tamara Krcunović

#Televizija Pink

#Zlatni dani

#serija