AKTUELNO

Teška godina je iza nas.

Pevačica Katarina Kaja Ostojić posle mnogo meseci ponovo je u Srbiji. Ona je za emisiju "Premijera" otkrila kako provodi svoje dane u Francuskoj, ali je objasnila i kakve želje ima u Novoj godini.

Foto: TV Pink Printscreen

Ručak, odmor. Takva mi je bila nedelja dok nisam došla ovde. Spavam nekad i popodne, ali obično budem naduvena, tako da ne volim da spavam popodne. Obožavam da kuvam. Otkako je hladno, na repertoaru su sarme, punjene paprike, tako da sam sad u tome - rekla je ona.

Kaja je istakla da prošle godine nije ni kitila jelku, ali da se ove godine donekle posvetila dekoraciji.

Za Novu godinu mislim da ću biti ovde. Trebalo je da se vratim u Francusku, ali imam neke neodložne planove. Nikad nisam volela da izlazim. Tako da ću za Novu godinu sa zadovoljstvom biti kod kuće i pratiti novogodišnji program. U Francuskoj sam okitila malu jelku, jer prošle godine nisam uopšte. Nemamo malu decu koja bi se tome radovala, pa je nama svejedno. A ove godine sam malo okitila, kupila lampione, tako da sam malo bolja ove godine - navela je pevačica, a zatim otkrila zašto ovu godinu hoće što pre da zaboravi:

Foto: TV Pink Printscreen

Ne mogu da kažem da su mi se samo lepe stvari dešavale, naprotiv, ove godine mi je ćerka 18. rođendan provela u bolnici, to je bio najgori scenario. Mnogo ljudi je umrlo, poznanika mojih roditelja i mojih, želim samo da se ova godina završi i da se smejemo ovome jednog dana. Želim da se svima 2020. nikad ne ponovi - istakla je pevačica.

Autor: R.L.

#Katarina Kaja Ostojić