AKTUELNO

Uživaju u ljubavi.

Otkako je se pojavila vest da je naša pevačica Dara Bubamara u vezi sa dve decenije mlađim dečkom Tonijem, javnost ne prestaje da ih komentariše.

Foto: Instagram.com/rbtony1, darabubamara_official

Međutim, njih dvoje se ne osvrću previše na ove priče, već uživaju u svojoj ljubavi. Oni su nedavno letovali na nekoliko elitnih destinacija, a sada se spekuliše da su počeli i da žive zajedno.

Od skoro, kad god da je Dara u stanu u Beogradu, s njom je i Toni. Ne razdvajaju se, uselila ga je u svoj dom. Ljudi ih tako nekad čudno zagledaju i komentarišu, vidi se ta razlika u godinama, ali, pravo da vam kažem, meni deluje da oni uživaju. Stalno se smeju, raspoloženi su i veseli, kao tinejdžeri. Očigledno da Bubamari prija ljubav i pažnja, Toni ume s njom. Ona ima stan i u Novom Sadu, i tamo borave zajedno, u neku ruku, uprkos godinama, ta veza deluje ozbiljno - kaže dobro upućen izvor i dodaje:

Foto: Instagram.com/darabubamara_official

Darina zgrada u Beogradu nalazi se u jednom elitnom delu gde se sjatilo dosta poznatih. Očigledno da njoj ne predstavlja problem da ih vide zajedno, opušteno se šetkaju. Mada, parkiraju se tu odmah kod zgrade, često dođu jednim autom. Po mlađanom Toniju se vidi da je iz imućne porodice, a pevačici to mora da laska čim se od njega ne razdvaja - zaključuje izvor blizak ovom paru.

Autor: R.L.

#Dara Bubamara