AKTUELNO

Kao i uvek, ovaj dvojac se ne žali, već maksimalno uživa u svojoj ljubavi!

Oni vaze za najskladniji par na javnoj sceni, a vatreni fanovi ih svakodnevno prate u stopu! Davida Dragojević i Ana Korać, su se oglasili za Pink.rs i tom prilikom sabrali sve utiske godine za nama, ali i otkrili planove za godine pred nama.

Foto: Instagram.com/ana_korac

Kako biste opisali 2020. godinu?

Iskreno imalo je boljih godina, jedva čekamo da se ova godina završi jer imamo dosta planova za 2021 - ističu zajedno.

Koliko vam je posao trepeo zbog korone?

Sto se tiče posla nama je nikad bolje, ja sam stvarno prezadovoljna, jer radim bas mnogo reklama, a i većina ljudi ulaze u marketing a to je moj posao tako da se ne žalim, David takođe se bavi treninzima i ishranom, bas mu lepo ide. Samo tako neka ostane i super - rekla je Ana.

Foto: Instagram.com/Ana Korać

Šta vam se najbolje a šta najgore desilo u 2020. godini?

Najbolje je to što nam se na poslovnom planu sve ostvaruje, kupili smo psa kojeg volimo beskonačno i presrećni smo sto ga imamo, mnogo nas je usrećio. A, najgore, mislim da je jedan momenat kada smo izbegli saobraćajnu nesreću, užas, ne volim da se podsećam na to. Hvala Bogu sve je prošlo kako treba - setili su se najupečatljivijih momenata.

Kakvi su vam planovi za narednu godinu?

Čekamo da realizujemo jedan veliki posao koji smo trebali ranije ali nas je korona sprečila, ali se nadam da će se uskoro situacija stabilizovati i sve će biti okej.

Foto: Instagram.com

Poruka za sve vaše fanove?

Pozdravljamo i šaljemo najveći zagrljaj za ljude koji su posle svega uz nas!! Volimo vas! Hvala na svemu!

Foto: Instagram.com/Ana Korać

Autor: Pavle Ivković

#david i ana