AKTUELNO

Emotivna ispovest naše poznate pevačice za Pink.rs pred kraj ove godine koja je bila teška za sve.

Popularna pevačica Radmila Rada Manojlović poznata je javnosti godinama unazad po svojim hitovima ali i iskrenosti pred kamerama. Ovog puta, ekskluzivno za portal Pink.rs Rada je sumirala godinu koju ispraćamo, otkrila nam kakva je bila prema njoj i čemu se nada.

Foto: Pink.rs

Po čemu ćeš pamtiti godinu koju ispraćamo?

Mislim da ćemo svi pamtiti ovu godinu po tome sto nam je zaustavila živote i okrenula ih navrat nanos i naopačke i sto je počeo jedan drugi period, nama nepoznat i neizvestan. Ipak, optimista sam uvek i u svakoj situaciji u zivotu, pa i u ovoj. Verujem da ce se u 2021-oj naći način da sa ovim živimo normalno, kao i sa svim drugim virusima i problemima koji su se desili čovečanstvu tokom istorije, da cemo se jednostavno saživeti sa ovim i shvatiti da život ne može da stane.

Foto: Pink.rs

Kakvi su ti planovi za 2021. godinu?

Kada sam ja lično u pitanju, uvek mi se najlepše stvari vezano za posao dešavaju pred kraj godine. Tada mi uglavnom autori pošalju neke lepe pesme koje se meni mnogo dopadnu, tako da sada lagano pravim plan i mislim da će početak 2021. biti dobar period da malo razveselim i obradujem i sebe i publiku novim pesmama.

Foto: Pink.rs

Da li si se uželela posla i scene ili ti je prijao ovaj, da kažemo, prinudni odmor?

Naravno da sam se uželela posla i pre svega ljudi, veselja, igre, muzike, ali ipak sa druge strane moram da priznam da nisam ni bila svesna koliko mi je bio potreban odmor od štikli, neprospavanih noći, putovanja, spavanja u kolima, presedanja po aerodromima, pakovanja, raspakivanja. Naš posao je prilično stresan i brz, pa nekada i ne primetiš koliko te melje i koliko si pod stalnom tenzijom, da li ćeš stići na avion, da li će se otkazati let, da li će sve biti u redu u saobraćaju i tako dalje, tako da sam ovaj period provela u jednom psiho-fizickom odmoru od svih tih, da kažem propratnih elemenata i manje lepog dela našeg posla. Svakako, Bog nas nije stvorio da plandujemo i besposličarimo, tako da mislim da je vreme da počnemo da radimo svoj posao i nadam se, kao i svi drugi, da će nam se život sledeće godine lagano vratiti u normalu i uobičajene tokove, a da ćemo ovaj ružni period ostaviti iza nas i shvatiti kao opomenu šta je zaista važno u životu, a to je naravno zdravlje i vreme provedeno sa porodicom i ljudima koje volimo, sve drugo je nadoknadivo.

Foto: Pink.rs

Primetili smo da te duže vreme nema u medijima, koji je razlog?

Nažalost, zbog porodične tragedije koja me je zadesila, često sam kroz intervjue ovih dana govorila o tome, da je sreće pa da ovu godinu pamtim samo po koroni. Sredinom godine preminula nam je nana (baka po majci), za koju smo sestra i ja bile enormno vezane i koja je bila najvaznija zenska figura u nasem zivotu, posle smrti mame. Taj događaj mi je definitivno obeležio godinu i stavio sve drugo po strani. Bila nam je oslonac i zamena za mamu 16 godina, tako da smo to baš teško podnele i dosta se povukle, kao sto vidite i po meni i po mom ucešću u javnom životu i medijskim istupima. Jednostavno, to me je jako poremetilo emotivno i ništa što se dešava oko mene mi nije bilo važno, a kamoli neki novinski članci i komentari raznih ličnosti. Pa čak ni korona. Prijalo mi je da se povučem od svega. Ipak, kao sto rekoh, život ide dalje i uvek ima razloga i energije za osmeh, ljubav, sreću, uspeh i nove pobede.

Nakon tužne ispovesti, Rada je poslala svima Novogodišnju poruku.

Svima želim srećniju i uspešniju Novu 2021. godinu, da budu jaki, zdravi, da čuvaju i vole i sebe i svoje bližnje, da se ohrabruju, da ne padaju pod uticaj loših vesti, da se sklanjaju maksimalno i od loših vesti i od loših ljudi, da se drže sebe i svoje porodice, ljudi koji im žele dobro, da se smeju, gledaju dobre filmove, serije, čitaju zanimljive knjige, bilo šta što će im nahraniti i ojačati duh jer, na kraju balade, mi smo sami krojači svoje sreće, istina je da nas život stavlja u razne situacije, ali mi biramo način na koji ćemo se izboriti sa tim. Ne može ti niko ništa ako ga ne pustiš. Zato svima želim glavu gore, osmeh na lice i idemo dalje.

Foto: Pink.rs

Autor: Pavle Ivković

#Intervju

#Nova godina

#Radmila Rada Manojlović