AKTUELNO

Ističe da do pomirenja neće doći.

Nadežda Biljić bila je prva gošća Darka Tanasijevića za večeras, koja je otvoreno govorila o svemu što se dešavalo, a tiče se Tome Panića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ljuta sam zbog stvari koje su se desile i sad mi je rekao da idem da ga pljujem. Srećna sam jer sam u pravu da me voli i da je sve ovo bila neka osveta. Ne razumem ni ja zašto je sve uradio, on mi na sve kaže "Desilo se". Ja sam i sinoć javno rekla da ga volim i da ne mogu da ga izbrišem iz srca. Uvek će negde stajati ta situacija, napravio je to da ja nikada ne mogu da budem sa njim, jer mi želudac radi na to. A onda mi danas napravi takvu ljubavnu scenu sa Tomovićem. Ja sam ovde došla da kažem istinu koju on nije znao. On je ili bolesno ljubomoran ili me bolesno voli - počela je Nadežda.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja mu objašnjavam da on nije svestan kako sve izgleda napolju. Ja sam ga javno ostavila i onda je on odlučio da mi pokaže da stvarno može da nađe neku devojku. On bi bio sa Paulom, ali mi je drago što sam bila dostojanstvena i nisam je napala. Nije bilo svejedno nijednoj devojci kada sam ušla, Paula je rekla da će mi se izviniti za sve. Grozno je sve, ne znam kako da ti opišem taj osećaj, osećam se kao majmun i kreten poslednji. Meni je zalepljena etiketa koju ljudi nikada neće zaboraviti. Na primer, moj se*s za Uskrs. A ja sam moralna gromada za sve, ovde se ne zna ko sa kim. Svakodnevno neki novi par, zato sam mu i rekla da pazi sa kim pravi dete sledeći put, da mu majka ne bi pravila problem. Ušao je i poklekao prvom prilikom. Neću da ga pljujem, pa da ispadne žrtva koja se raspada. Sa Paulom se baš raspadao - nastavila je Nadežda.

Foto: TV Pink Printscreen

Zatim je Nadežda komentarisala i odnos sa svojom svekrvom, odnosno Tominom majkom:

Imaju oni malo bolestan odnos, za Milicu i Draganu mi jeste rekla da je igra, ali ga je za Paulu podržala, a očekivala sam da će biti na mojoj strani. Ucenjivala je i moju majku, izbacivala naše poruke, to je bolestan odnos, kako da ne izjavim da je zaljubljena u svog sina. Džaba nas razdvaja, kad se mi volimo, iako možda nikada nećemo biti zajedno, jer nikada neću preći preko toga sa Paulom. Ja sam znala da će on juriti za mnom, ali kada ga zagrlim, vidim scene Paule i njega - rekla je Nadežda.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga