AKTUELNO

Ne propustite nedeljnu dozu smeha, zabave i ekskluzivnih priča!

I ovog nedeljnog popodneva očekuje vas mnogo ekskluzivnih, zanimljivih priča o domaćim VIP-ovcima, a ekipa emisije ''Premijera - Vikend specijal'' tokom nedelje koja je na izmaku marljivo je za vas pripremala brojne priloge i intervjue sa poznatima.

Novo izdanje vaše omiljene emisije o poznatima “Premijera – Vikend specijal” je na programu TV Pink i ove nedelje uživo od 13:30 časova. Kroz aktuelne priče o poznatima koje su obeležile nedelju za nama vodiće vas voditeljski tandem Tijana Prica i Bojana Lazić, a očekuju vas i uključenja reportera Nemanje Vujičića i Jelene Bašić.

Foto: RTV Pink/Jelena Simonović

Reporter Nemanja Vujičić posetio je luksuzni dom poznatog pevača Ljube Aličića, a gledaoci će imati priliku da čuju njegovu šok ispovest u današnjem izdanju omiljene emisije o poznatima.

Foto: TV Pink Printscreen

Prednovogodišnja euforija zavladala je među pevačima, a brojne muzičke zvezde potrudiće se da vam pesmom i dobrom zabavom ulepšaju ovo nedeljno popodne, a gledaoci će imati priliku da vide i kako se u domovima poznatih ove godine slavila slava Sveti Nikola.

Imate brojne razloge da i ovog nedeljnog popodneva budete uz televiziju Pink i emisiju ''Premijera - Vikend specijal'' koja je na programu uživo od 13:30 časova!

Video: TV Pink Printscreen

Autor: M.K.

#Premijera-Vikend specijal