AKTUELNO

Bilo je napeto i tek će!

Noć iza nas na velelepnom imanju puna je turbulencija, tenzija, ali i raskrinkavanja. Naime, Veliki šef odlučio je da Bela kuća postane bogata za još dve zadrugarke. Prva koja se uselila u Belu kuću bila je kao specijalni gost pevačica Nadežda Biljić, koja je odlučila da se suoči sa njenim nevenčanim suprugom Tomom Panićem, nakon što ju je prevario javno više puta.

Potpuno neočekivano, Nadežda se uputila posle razgovora sa voditeljkom Dušicom Jakovljevi i predstavnicima sedme sile na imanje, a gledaoci su imali priliku da vide prvi susret sa Tomom, koji je prošao izuzetno burno.

Nadežda se na brutalan i žestok način obračunala sa Tomom, a onda je došlo vreme i da se Marija Kulić vrati na imanje, što je kod njene ćerke Miljane Kulić izazvalo pravu pometnju.

Marija je napravila opštu frku u Beloj kući, pa se odmah obračunala sa Miljanom i očitala joj lekciju pred svima.

U toku emisije Jasmina Panić odlučila je da se uključi u program uživo, kako bi iznela svoje mišljenje o svemu što se prethodno dogodilo, kada je ulazak Biljićeve u pitanju i reči koje je iznela.

Nakon vanrednog ubacivanja, došlo je vreme da počne emisija ,,Pitanja novinara", a predstavnici sedme sile raskrinkavali su zadrugarske tajne. Prva na redu svakako da je bila tema Nadežde i Toma, a njih dvoje su se suočavali i iznosili ,,prljav veš" pred milionskim auditorijumom. Zadrugari nisu ostali bez komentara, pa su se ubacivali i komentarisali ovaj napet odnos.

Naredna tema u emisiji bio je odnos Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole, a svi su čekali da vide kako će Marija odreagovati i kako će prokomentarisati sve ono što se izdešavalo.

Zadrugari su ratovali na svim poljima, govoreći svoja mišljenja o odnosu Miljane i Zole, a onda se umešao i Mišel Gvozdenović koji je optužen da Kulićevoj daje lažnu nadu.

Potom su Sanja Stanković i Anđelo Ranković izneli sve o krizi i problemima sa kojima su se suočili, nakon što je zadrugarka primetila da on i dalje ima emocije prema bivšoj devojci Teodori Džehverović.

Poznati tiktoker Nenad Lazić Neca pred svima je otvorio dušu i otkrio u kakvim je sada odnosima sa Borom Santanom, nakon što je priznao da je pripadnik LGBT populacije.

Nakon emisije Nadežda i Toma zaseli su i počeli polako da iznose sve na tacnu, deo po deo, pokušavajući da reše sve njegove prevare, probleme koji su usledili nakon što je on ušao na imanje.

Autor: O. B.

#Zadruga