AKTUELNO

Opšti haos!

Pevačica Nadežda Biljić, večeras je ušla u Belu kuću gde će boraviti sedam dana, a na samom početku je napravila opštu pometnju. Nekoliko minuta nakon ulaska, ona je napala svog bivšeg nevenčanog partnera Tomislava Panića, koji ju je javno prevario sa Paulom Hublin.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta misliš ti, hoćeš da glumiš je*ača? Mogao si da mi kažeš da nećeš da budemo napolju? Ti meni zabranjuješ da ja imam nekoga posle tebe. Tvoja majka je tebe upoznavala sa čikama, ja neću mog sina, ona je imala tri braka - rekla je Nadežda.
Ja ništa nisam rekao! Jer vidiš kakav si ti čovek! Ja ću ti dati krevet večeras da imaš gde da spavaš - rekao je Toma.
Ti ne znaš ni da j*beš! ja sam tebe volela koa Boga i volim te i dalje, budeš li nastavio ovako da se ponašaš, ja i ti idemo na sud da odrede, kada ćeš ga viđati! Ti si posle svega dobrodošao u moju kuću i možeš da vidiš svoje dete, koje nije ništa krivo. Dete ti je poraslo, dete je isto ti, sa njim si mi ostvario želju. Kada si trebao da razmišljaš o detetu, ti si išao sa Paulom kod drveta i smišljao imena za novo dete! Ja nikome nisam sedela u krilu, to su moje kolege a ti si lažov koji je pijan kao čep. Ja sam razmišljala o svemu i o kući kako će da nam izgleda, ja se tebe više ne bojim i tvoje manipulacije više ne prolaze. Da li u tvom životu postoji nešto sem novca?- dodala je Nadežda.

Foto: TV Pink Printscreen

Upoznaj malo zadrugare, ti lažeš kao ker! To što sam se ja sprdao, ti si kasnila na nastupe, a reci zašto! - rekao je Toma.
Ti bi najviše voleo da sam ja nevina, i da sedim kući! Ja nisam ona koja će da ti pere noge, idi sebi kupi ženu. Ko si ti da Pauli pričaš o nama? Kako bi bilo da sam ja našla nekoga pa da ti to radimo, To što si ti navikao na k*rve to je tvoj problem! Pričao si kako sam ti ja tazbila glavu, ali to nije istina čaša se odbila o zid pa se razbila, krivo mi je što te nisam prevarila pa da imaš zašta da me kinjiš. Tvoja majke je pričala kako ja napadam nju, a ima tumor? - dodala je Nadežda.

Sve vreme dok su se Toma i Nadežda svađali za crnim stolom, Paula Hublin je odlučila da se skloni u prostoriju za pušenje.

Foto: TV Pink Printscreen

Imala je, ali ja ne mogu više sa vama ženama! Ja ne mogu vas dve da urazumim. Ti si mene napolju stalno lagala, onda se Slavica i ja pogledamo i samo te pustimo - odgovarao je Toma na napade.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga