AKTUELNO

Ponosna je na sebe i na način na koji je prethodnih meseci trošila svoje vreme.

Godina na izmaku, po brojnim aspektima, bila je za mnoge najgora do sada, a da li ih je i šta nešto ove godine očaralo pitala je Sanja Marinković svoje današnje gošće u "Magazinu in". Folk pevačica Jana Todorović priznala je da je očarana time što je uprkos velikom strahu od koronavirusa i čitave situacije koja je zadesila planetu uspela da ostane pozitivna.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam bila očarana sobom i svojim pozitivnim mislima, zato što ne mogu da verujem da sam to ja, zato što sam sve vreme bila pozitivna. Kao da sam izazivala da će se ovo desiti, pošto mi je porodica falila, da sam sa detetom u kući, da smo svi u kući, na okupu... Time sam bila očarana, slobodno mogu da kažem. Posle kiše dođe sunce, nadamo se boljim vremenama - iskrena je bila Jana, dok je drugačiji stav imala Izvorinka Milošević.

- Kako da budem očarana, kada od februara meseca nismo podigli glave? Pogled nam je bio uperen u televizijske ekrane, da vidimo da li će nam doći bolji dani... 2020. godino, idi što pre! Dođi, 2021. godino, odmah!

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: D.T.

#Izvorinka Milošević

#Jana Todorović