AKTUELNO

Nikad kraja iznenađenjima.

Petak u "Zadruzi" posebno je zanimljiv, prevashodno zbog nominacija, koje uvek proteknu zanimljivo, jer zadrugari imaju priliku da kažu potrčcima sve što zaista misle o njima, a zatim pošalju jednog u izolaciju i trku za opstanak u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima.

U ulozi ljutih rivala prethodne večeri bili su Zerina Hećo i Vladimir Tomović, a njihovi cimeri poslali su nju u izolaciju, dok je publika izabrala da sa njom u duel ide Nina Oluić.

Zatim je došlo vreme da Miljana Kulić dobije zasluženu nagradu sa Mišelom Gvozdenovićem, te su se uputili ka Rajskom ostrvu, gde provode noć.

Odmah su se fokusirali na bogatu trpezu, koja ih je čekala, ali i jedno na drugog, pa su satima razgovarali uz večeru. Kulićeva je pokazala Mišelu koliko mu veruje i koliko ga smatra bliskim, te mu se poverila i što se tiče svoje porodice:

Nikada nisam roditeljima priređivala ovo, uvek je tata pričao: ,,Dobro, opametiće se, ja sam voleo boks, ona voli pevače", ja sam uvek volela da pevam iako nemam sluha i glasa za to. Mama je uvek bila stroga prema meni, ali eto tako, volela sam to, gledala sam to sa baka Ljupkom, nisam izlazila, nije me zanimalo to, nego sam gledala i odlazila na vaše nastupe, to mi je bila zanimacija, petkom i subotom kada ne idemo u školu. Mama me nikada nije puštala, uvek me sačeka tatin drug, odveze me tamo i sačeka.Moji se roditelji nisu složili prvi put za rijaliti, ali niko nije mogao da me zaustavi i ušla i evo, već pet godina - rekla je MIljana, a Mišel je sve vreme potvrđivao i večerao

A onda mu se izvinila i za sve što mu je priređivala u prošlosti, pa su nastavili dalje svoju večeru.

Dok su oni uživali na ostrvu, u Beloj kući se odigravala Igra istine, a zadrugari su odmah počeli sa raskrinkavanjem. Prvi na redu bio je Alen Hadrović, koji je nikad iskrenije priznao da nije siguran u zajedničku budućnost sa Majom Marković.

Dosta razmišljam o tome u poslednje vreme i to me najviše lomi, moja osećanja nisu nestala, ja sam se pregrejao za budućnost, ja sam takav, kada ulazim u vezu ja već planiram. Njeni postupci su mene uzdrmali i negde ne vidim da smo dva ista sveta, ali duboko negde, nadam se da neke stvari mogu da se isprave i da to može da bude nešto, ali to sam se nadao i prvi put, i drugi, dešava se i treći. Ne mogu da odgovorim konkretno sada, jer sam na svojoj klackalici sada. Stvarno mnogo razmišljam i mnogo me tišti. Sumnjam, imam sumnju - odgovorio je Alen.

Sanja Stanković nije želela da bude deo iste, jer je i dalje skrhana zbog priznanja Anđela Rankovića da je i dalje zaljubljen u bivšu devojku, Teodoru Džehverović, što je potpuno poremetilo njihovu vezu.

Ona se jadala Ermini Pašović, ali je na kraju odlučila da se osami, pa je pronašla utočište kod Rajskog vrta. Tu je provela vreme plačući i kukajući, a neizvesno je u kom će smeru dalje ići njihov odnos.

Sve je zanimalo šta se trenutno dešava između Maje Marinković i Marka Janjuševića Janjuša, pa su njoj postavili pitanje, a ona se, kao i uvek, nije libila da iskreno kaže kako stoje stvari, ali i otkrila da se iskreno kaje zbog svih situacija i scena koje mu je priređivala u prethodnom periodu;

Neću da kažem zasigurno, čekam sutra da stignu čestitke i da vidim o čemu se radi! Ljudi ovde imaju pravo da spletkare i rade neke druge stvari, moje reakcije nisu normalne ali sam bila isprovocirana, ali to mi ne daje za pravo jer smo na onom klipu bili jezivi. Šta da kažem, opet ja sam se jasno izjasnila kod mene kakva je situacija, i znam da me neko gleda kako on mene on ponižava ali i ja sama, ali ću sutra znati tačno šta i kako i pustiću vreme, neću ad se ponašam kao ludača i silim sve! Drago mi je da se napolju vidi realna salika - rekla je Maja.

Tokom Igre istine produbio se još jedan sukob. Naime, Alen Hadrović i Toma Panić posvađali su se i rekli jedan drugom sve što misle. U sve su upleli i Rialdu Karahasanović:

Mislim da se ložiš na Rialdu, zato ti i smeta cela ta situacija - rekao je Hadrović.
Znači Mića je u pravu kada kaže da se tebi ona sviđa, pa da napadaš mene zbog toga - uzvratio je Panić.

Usledila je opšta polemika zbog odnosa Rialde i Vladimira Tomovića, o kome se priča i dan-danas. Naime, svi nagađaju da li se desilo ikada nešto više od slučajnog poljupca, a pevačica se sve vreme pravdala i objašnjavala dešavanja.

Ti se pereš od odnosa sa Vladimirom. Nisam ja jedini video, on lepo igra, ali ti je čovek sve rekao. Video je i Kristijan 100 puta, meni samo nije jasno, to se desilo pre njega, boli te uvo. Bila si slobodna, ali poenta je što lažeš, pričaš nešto, a lažeš, ovo što smo rekli je istina - govorio je Panić.
Ono što se videlo bilo je više od prijateljstva. Bila si gola, ljubili ste se, mazili ste se, ali nisam video da te je hvatao za p*zdu, da te je ljubio u usta, ali je bilo više od prijateljstva, ko zna onda šta se dešavalo u garderoberima - rekao je Kristijan, pa je demonstrirao ako je sve izgledalo i šta je zapazio.
Ja sam tada bila slobodna, i da sam ušla u bilo kakav odnos sa njim, pa i u taj koji on tvrdi, sada koji su Tomini razlozi da on istera pravdu, verovatno zato što je on lično isfrustriran, ali to je njegova lična stvar - rekla je Karahaasnovićeva.

U video - prilozima pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga