AKTUELNO

Skandal neviđenih razmera!

U nastavku igre istine, tenzija se nije spuštala, a zadrugari su iskoristili priliku da saznaju ono što ih najviše interesuje. Naredno pitanje postavio je Filip Car, a uputio ga je Jovani Ljubisavljević.

Foto: TV Pink Printscreen

Jovana, reci mi, iz moje perspektive, sa moje strane, tvoj postupak što si poslala Tomovića u izolaciju, jasno mi je da želiš zatvoriti temu, ali sa druge strane mi je nejasno i nelogično, ako je prema tebi bio isprava i bio iskren prema tebi, jer sve te cure su skrenule, Maja Janjušu, Rialda Kenanu, ili su nekako skrenule, ili ih je on odbacio, a samo je prema tebi imao iskrenu emociju. Da li je ispravo ili to tvoje što želiš da se ogradiš od njih, da li je on išta negativno po tebe napravio? Da li smatraš da si bila fer prema njemu? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nemam problem ni sa tvojim pitanjem, niti bilo kim. Što se mene tiče, nominaciju ovde ima svako pravo da obrazloži kako želi. Neki se obaziru na prošlu nedelju, a neki na sukob, a neki na osnovu tuđih mišljenja, lični sukob, ili ženska strana... Što se mene tiče, mislim da sam lično ispala fer, jer se niko ne pita da li je fer pričati o junaštvu i pričati priču da sam ja zaljubljena u njega, zna da sam zauzeta i nikada nisam pokazala da sam zaljubljena u njega. Ja sam dobro, boriću se sa svim osudama, jer nijedno delo koje može da utiče na moju vezu se nije dogodilo. On tri meseca radi neke stvari koje meni apsolutno ne odgovaraju - rekla je Jovana.
Da li tebe Vladimir održava u rijalitiju? - ubacio se Janjuš.
Ne, što sam ja u centru pažnje, zato što vi skačete na mene. Bude klip, sačekajte da odgovorim, pošto je meni pitanje upućeno. Ako želite, nemojte mi više postavljati pitanja o Tomoviću, pa ću da ispadnem, je l' možemo da se dogovorimo? - uzvratila je Ljubisavljevićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti kažeš kako tebi to ne odgovara i ja ti verujem, ali od kada je on zaigrao igru, pominje se tvoje ime i prezime, on je zavrteo priču - ubacil se Ivana Šašić.
On je proučio moje psihiloško stanje, on je rekao da je neka druga devojka u pitanju, da bi pala. Ja bih volela da ga nema, jer mislim da ja imam šta da pokažem, a da nije ljubavni odnos. Ja sam sada rekla šta sam imala! Ja bih ga poslala kući da mogu - dodala je Jovana.
Ti kroz tu priču iznosiš sve! Ti se ne ističeš, on je kroz njegovo to, budi svesna da nije te priče, ja ne kažem da bi ti volela - ubacila se Nadica Zeljković.

Foto: TV Pink Printscreen

Jovana ti kao sama, devojka koja je vaspitana, ti nisi neko ko se ističe, ti nisi neko ko bi se isticao na neke... Nebitno, sedela bi tu neki period, a ovo bitisanje i priča, iako tebi nije prijala, je zahvaljujući njemu. Ti si sada poznata i dali su ti lisica i misica, nebitno, ali za šire narodne mase ti si Jovana Ljubisavljević misica - rekla je Šašićka.
Ja ne znam šta se sa tobom dešava, ti ideš na temu, koga boli k*rac ko sa kime opstaje, sad si prebacila temu! Čovek joj je lepo postavio pitanje, da li je ona svesna da je držala čestitke, ona je rekla da suze koje je prolila, da neće više da je jaka, a pre tri dana je imala komunikaciju sa njim, to nije stav! Ti si ustajala ovde i govorila si ovde kakav god da je on bio, eto, ovako, onako, da ti misliš da ti on ne misli loše i sad odjednom se vraćamo, jer se pokrenula priča. Priča traje i traje ovde! Vladimira je svaka devojka izdala, prodala, ali se posle vratila. Svaka se ponašala kao ti, upalila si mozak, imaš rijaliti mozak, nisi jedina! Ovo sa čestitkama večeras je katastrofa - zaurlala je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Evo ja ću ti reći nešto iskreno, da ti se dosta pitaš, ali moje mišljenje da Tomović krene u još malo jaču ofanzivu, ako ti izdržiš sve to, ti treba da se plasiraš visoko, samo zato što imaš emocije prema njemu, ali nećeš da ostaviš nekog drugog - ubacio se Janjuš.
Samo jednu rečenicu da kažem, ne mogu ni od sebe da pravim boljeg čoveka, a ne od drugih ljudi, ali činjenica da sam od nje napravio mnogo boljeg rijaliti igrača, da je ostavila mene, niko se ne bi upalio, ali je mene poslala i svi se se upalili - spustio se Tomović misicu.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona nije smela ni da kaže ništa, prošo je četiri meseca da bi ona rekla da se poznaju, mi smo prvi put čuli juče! Zamisli ti to! - povikao je Kristijan.
Pitajte njega kako je on mene našao, nisam ja njega! - pravdala se Jovana.

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga