AKTUELNO

Tenzija dostigla vrhunac.

U večerašnjoj igri istine naredno pitanje postavila je Zerina Hećo, a uputila ga je Lepom Mići. Potom je Lepi Mića uputio pitanje Marku Janjušević Janjušu o odnosu sa Kristijanom Golubović i Vladimirom Tomovićem, koji je dalje prouzrokavao haotičnu raspravu zbog Maje Marinković.

Mićo, ja bih volela da ti meni iskomentarišeš generalno nominacije i zbog čega, ono što mene interesuje, i da li su ljudi bili iskreni, kada su nominovali mene u svom izlaganju?

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si mojim odgovorom dala sve, ti si svojim odgovorom rekla sve. Pitanje za Janjuša, šta znači to da ti kažeš kada vas je prozvala Zerina da si se ti više od nje obrukao, šta to znači i obrazloži zašto je on(Kristijan) uradio goru stvar? - upitao je Mića.
Kristijan se posvađao sa njim 6, 7 puta i bile su katastrofalne svađe, ali je sada počeo normalniji odnos sa njim - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Mićo, ovo je Kristijanovo legitimno pravo da spusti loptu, koju sam ja spustio pre njega. Ni ja Janjuša nisam poslao u izolaciju, kada je bio sa Majom. Samo još jednu rečenicu da kažem, Kristijan je napravio jednu lepu stvar, ali me nije iznenadio, očekivao sam tako nešto - rekao je Tomović.
Kristijan te ponizio nominacijom - ubacio se Đedović.
Ja nemam snage za deset meseci sa Kristijanom, ja sam svesno spustio loptu, o njemu imam bolje mišljenje nego što sam imao, nije me iznenadio nominacijom, nije me ponizio - pravdao se Vladimir.

Foto: TV Pink Printscreen

On je ustao i za nju rekao njemu, to je njemu namenjeno, e zato ja kažem, nikako ne mogu da pređem preko psovki Vladimiru, šta sam ja gore uradio!? On je vređao vaše devojke - zaurlao je Kristijan.
E, ovo što kaže Kristijan, Tomović je počeo mene da provocira, ali sam obrazložio i rekao da je situacija drugačija, da moja devojka nije davala povoda u toj situaciji, bilo bi drugačije. Kada se sve sabere, njegov i moj odnos, da je moja devojka... Evo i ja ću nešto uraditi namerno, i? I šta onda? Ne mogu da se nerviram oko prepariranog jazavca - uzvratio je Janjušević.

Lepi Mića se sve vreme mešao i provocirao Janjuševića kako bi se nastavila rasprava, što mu je i pošlo za rukom.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga