AKTUELNO

Šok priča nedelje!

Pevačica Tijana Milentijević juče je prijavila policiji svog dečka zbog nasilja, a kako se saznaje, razlog je ljubomora. Naime, on ju je napao i fizički nasrnuo zbog fanova koji joj se udvaraju na društvenim mrežama i šalju joj poklone.

Foto: TV Pink Printscreen

Prijatelji govore i da se pevačica navodno tajno viđala sa fanovima, a dečku je smetao i Tijanin poslovni put na koji je trebalo da ide bez njega. Dodaje se i da je pevačica hita "Žena od sultana" ubeđivala svog dečka da nema razloga za brigu, ali da ju je on navodno ošamario, uvrtao ruku, odvukao do tuš-kabine i tamo polivao hladnom vodom.

Tijana je nekako uspela da pobegne iz stana, a onda je naletela na svog oca, dok je dečko ostao u stanu gde ga je zatekla policija koju je pozvala Milentijevićeva.

Foto: Promo/SilverLight

OTAC POBESNEO KAD JE VIDEO PREBIJENU ĆERKU, PA KRENUO DA SE OBRAČUNA SA NJENIM DEČKOM!

Dodaje se i da je otac pevačice bio jako besan kada je video uplakanu ćerku nakon batina, kao i da je želeo da se obračuna sa njenim dečkom. Ipak je uspeo da se kontroliše i ostane miran.

Milentijevićeva je zatim otišla u Urgentni centar na pregled, a novinari saznaju i da je dečko dobio zabranu prilaska pevačici od 30 dana.

Komšije kažu da nisu ni znali da pevačica hita "Žena od sultana" živi u njihovoj zgradi, kao i da su za celu ovu situaciju saznali iz medija. Međutim, bilo je i onih koji su istakli da su pevačicu viđali i da su šokirani zbog svega što joj se desilo.

Foto: TV Pink Printscreen

Viđao sam je često s momkom, uvek su bili ljubazni, delovali su skladno, javili bi se kad god bih ih sreo. Iskreno, iznenađen sam bio kada sam čuo, jer je taj muškarac uvek bio pristojan - rekao je jedan komšija.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je jedna mila devojka, uvek ljubazna, lepo se javi. Viđala sam je s tim dečkom, i on je delovao fino. Nikad ne bih rekla da su imali problema, nisam čula viku iz njenog stana ranije. Srela sam je tog dana kada se dogodio skandal, izlazila sam da bacim smeće, ona je ulazila u zgradu. Bila je podbula od plakanja, nije se ni javila. S njom je bio neki stariji muškarac. Baš mi je žao ako je to istina - priča Tijanina komšinica.

Inače, pre nekoliko nedelja u jednoj kafani izbila je tuča nakon što je Tijanin dečko napravio ljubomornu scenu zbog fana koji je prišao pevačici da se fotografišu.

Autor: S. K.