AKTUELNO

Ovo bi dodatno rastužilo zadrugara!

Poznata pevačica i bivša stanarka Bele kuće Teodora Džehverović često provocira javnost provokativnim slikama, a sada je otišla korak dalje.

Naime, ona je u jeku drame svog bivšeg dečka Anđela Rankovića zbog emocija koje još gaji prema njoj, odlučila da obelodani provokativne, ljubavne fotografije sa dečkom Ninom Čelebićem. Pevačica se fotkala u oskudnom izdanju, na sebi nije imala brus, a fotke su pokrenule veliki broj poruka njenih obožavatelja na društvenim mrežama.

Foto: TV Pink Printscreen

Pevačica i njen dečko, košarkaš, skinuli su se usred grada, dok su njeni atributi bili u prvom planu.

- Čekala sam pravi trenutak da izbacim ove slike - napisala je kratko Teodora u opisu fotografija, a nema sumnje da bi ovaj njen potez Rankovića zaboleo kao nikad do sada.

Podsetimo, Teodorina majka Gordana Džehverović u utorak je posetila imanje, a tom prilikom iskritikovala je Anđela zbog načina na koji je komentarisao vezu sa njenom ćerkom, a posebno joj je zaparalo uši to što je rekao kako je zbog te veze ''pro*išao krv''. Anđela, inače, stara ljubav koči u tome da se u ''Zadruzi 4'' prepusti romansi sa Sanjom Stanković, a ova tema podigla je Belu kuću na noge, te se o tome ovih dana iznose brojne teorije.

Foto: Pink.rs

Autor: M.K.

#Nino Čelebić

#Teodora Džehverović