AKTUELNO

Kao sav normalan svet.

Komšije popularnog glumačkog bara Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića odlučile su da progovore i iznesu više detalja o njima. Kažu da važe za omiljeni par u kraju, kao i da je mnogima drago što su im upravo oni komšije.

Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Ističu u nastavku i kako su Vojin i Sloboda prizemni, skromni i normalni ljudi. Komšije dodaju i da par sada retko izlazi iz kuće zbog pandemije koronavirusa.

Slabije dolaze u poslednje vreme. Više sada svraćaju njihove ćerke. Divna, kultura deca. Uvek se lepo jave, vidi se da dosta roditelji razgovaraju sa njima. Ranije su dolazili ili sa mamom ili sa tatom. Sloboda zna da kupi pileće belo, pljeskavice, dok ćerkice obožavaju pica sendviče - priča gospođa koja radi u pekari.

Foto: E-Stock/Masanori Yoshida

Pitate za Slobodu i Vojina? Pa kako ne bih znao. Predivni ljudi. Viđam ih. Prizemne osobe. Znate, ima onih poznatih ličnosti koji kada se pojave dva puta na TV-u dignu nos i ne znaju da kažu dobar dan. Njih dvoje su baš normalni. Dolazili su sa devojčicama da kupuju kod nas. Od osnovnih stvari za školu, sveske, olovke, udžbenici. Moram da priznam da je Sloboda češće dolazila. I da, mnogo je lepša uživo nego na televiziji, iako je i na TV-u lepa. Baš su prijatni, to je moj zaključak - kaže prodavac u knjižari.

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

Jedna komšinica ističe i kako glumca često viđa sa ćerkicama u šetnji, dodaje i da je divan čovek, markatan, a posebno je oduševljava Ćetkovićevo držanje. Ona dodaje i da su im ćerkice kao lutke i da često voze bicikle po parku.

Vojin je znao da često svrati i popije prvu jutarnju kafu kod nas. Ali ga sada ređe viđamo. Nekada dođe sa Slobodom, nekada ona sama. No, kako je korona, baš retko. Ne pamtimo kada je dolazio. Sve najlepše mogu da każem o našim komšijama. Znaju da se našale - rekli su u obližnjem kafiću.

Autor: S. K.

#Sloboda Mićalović

#Vojin Ćetković