AKTUELNO

Bio joj je velika podrška!

Na današnji dan rođen je pokojni otac pevačice Mine Kostić, koji je preminuo pre 4 godine. Inače, poznato je da je Mina smrt kolege i prijatelja Džeja Ramadanovskog veoma teško podnela, a i danas je za nju veoma tužan dan.

Foto: Pink.rs/N. Vujčić

Ona je na svom profilu na društvenoj mreži Instagram podelila očevu fotografiju i svojom objavom naterala mnogima suze na oči. Mina je imala teško detinjstvo, ali je govorila da su njeni roditelji bili veoma požrtvovani i puni ljubavi.

Dragi naš tata danas je tvoj rođendan. Evo pune četiri godine kako si nas napustio i otišao, a nama je isto kao i prvog dana. Uvek ćeš nam nedostajati i bićeš zauvek u našim srcima. Tatice naš najdraži vole te tvoja deca i naša draga majka. Uvek ćeš nam nedostajati. Zauvek volimo te. Hvala što si bio baš naš tata - napisala je Mina.

Foto: Instagram.com

Nažalost, umro mi je otac na veliki praznik, 27. januara, na Svetog Savu. A dva dana kasnije, na dan kada je bila sahrana, postala sam baka. Naime, moja sestra je dobila unuku, ja sam postala baka, a moja ćerka Anastasija je postala tetka. Desila nam se jedna ružna i teška, ali i jedna radosna vest. Sve to me je jako potreslo i pomerilo mi obaveze, ali Bože moj, samo nek ide redom. Tata je bio dugo bolestan, pamtiću ga po lepim stvarima i puno mi nedostaje. Neka mirno počiva - ispričala je Mina jednom prilikom.

Autor: S. K.

#Mina Kostić