AKTUELNO

Način na koji oni stvaraju muziku čitavu Srbiju ostavio je bez daha.

Ana i Marko upoznali su se na jednoj muzičkoj radionici pre čak 20 godina, a sada čine duo "Alice in Wonderband". Ovaj bračni par dokazao se svojim poprilično neobičnim talentom - pravljenjem muzike sopstvenim telom. U finalnoj večeri odlučili su da pokažu četvoročlanom žiriju emisije ''Ja imam talenat'' nešto sasvim drugačije. Zajedno sa njima došla je i podrška, Alisa, njihova ćerka. Oni su večeras izveli pesmu umetnice Vaya Con Dios ''Nah neh nah''

Foto: Printscreen

- Trema je uvek prisutna i to pozitivna trema. Spremili smo nešto novo i svaki put kada izađemo na scenu nama je sve to lajv. Mene niko ne prepoznaje jer sam ja na nastupu jako našminkana, ali Marka uvek prepoznaju. Radimo punom parom i nas to uzdiže kao izviđače i čini nas sigurnijim u svakom sledećem nastupu - kazali su oni.

Dok je Ana sedela na Marku, oni su proizvodili muziku. Došli su na red i komentari žirija.

Foto: Printscreen

- Oni su generalno drugačiji od svih takmičara u ovom šou i sada ste generalno drugačiji. Nekako ste stalno vodili ljubav na ovoj sceni. Ovaj nastup mi je bio najbolji od svih. Prosto, taj nastup je bio dosta komercijalan i vrlo primamljiv. Sada mi se stvarno dopalo - oduševljena je bila Ana.

- Meni se nije svidelo. Mislim da ste bili bolji u prva dva puta, bilo je ispadanja u ritmu i najmanje je bilo ''badi ritminga'' i jedino što je bilo fascinantno je falset na kraju. Ja ne volim Vaya Con Dios - kazao je Žika.

Foto: Printscreen

- Vi ste neverovatni preformeri. Radite stvari koje su upotrebljive. Zaista ste zanimljivi i otkačeni do besvesti i ovaj preformans je zaista za milion dolara - istakao je Rasta.

- Ja generalno mislim da ste vi posebni u svemu pa i u ovome što ste pokazali večeras. Vi živite svoj život i tako ga prenosite i nama i gledaocima. To je umetnost i to je najvažnije -iskrena je bila Danica.

Foto: Printscreen

Podsećanja radi, bračni par koji čini grupu "Alice in Wonderband" na audiciji izveli su pesmu "Daire", grupe Smak i dobili su gromoglasan aplauz od publike, ali i Srđana Žike Todorovića.

Na malim ekranima je broj putem kog možete da glasate za svog favorite.

Autor: B. Radonić

#Alice in wonderband

#Ja imam talenat

'