AKTUELNO

Potvrdila da je žrtva nasilja nad ženama!

Juče je u medijima kao bomba odjeknula vest da je pevačica Tijana Milentijević prijavila dečka policiji zbog batina. Kasnije su isplivali i detalji da su njeni roditelji protiv ove veze, da su njih dvoje više puta raskidali, kao i da je pevačicin dečko nedavno napravio opšti haos u jednoj kafani nakon što se potukao zbog nje.

Foto: Instagram.com/Pink.rs

Inače, samo nekoliko dana pre nego što se pojavila ova informacija, ekipa emisije "Paparaco lov" usnimila je vlasnicu hita "Žena od sultana" i njenog dečka kako se šetaju i uživaju u ljubavi, tako da ništa nije nagoveštavalo da će doći do ovog haosa.

Tijana se kratko juče javila novinarima i istakla kako nije u stanju na priča, a već danas je skupila snagu i odlučila javno da se obrati svima. Ovom prilikom ona je potvrdila jučerašnje navode i istakla da je doživela fizičko, ali i psihičko nasilje.

Tačno je da sam doživela psihičko i fizičko nasilje. Uradila sam ono što sam smatrala da je najbolje za mene. Hvala vam svima na razumevanju, i na podršci. Nadam se da me razumete u kakvom se stanju nalazim i da se više neću oglašavati na ovu temu. I ovoga puta javno apelujem na sve devojke da ne trpe nikakvo nasilje - saopštenje je koje je stiglo od produkcijske kuće Sharan concept team, koji su u potpunosti stali iza pevačice.

Foto: Pink.rs/S. Kuvekalović

Autor: S. K.