AKTUELNO

Ne propustite još jednu epizodu najgledanije emisije o poznatima.

Novo izdanje najgledanije emisije o poznatima „Premijera – Vikend specijal” je na programu TV Pink u dobro poznatom terminu: u nedelju uživo od 13:30 časova. Kroz aktuelne, premijerne priče, koje su obeležile nedelju za nama vodiće vas tandem Tijana Prica i Bojana Lazić, dok je za uključenja sa terena i najkomentarisanije priče zadužen Nemanja Vujičić.

O sadržaju svake emisije „Premijera – Vikend specijal” piše se i priča mnogo, a tako će biti i ove nedelje. Među svim aktuelnim pričama koje ćete videti ove nedelje, Nemanja Vujičić uspeo je da dobije još jednu ekskluzivu!

Prvi put, legenda folk muzike Ljuba Aličić ugostio je televizijsku ekipu u svom luksuznom domu u Šapcu. Tokom svoje višedecenijske uspešne karijere, Ljuba je ulagao u svoj dom, a ove nedelje videćete kako izgleda njegova kuća koja je cela u zlatu!

Foto: RTV Pink/Premijera - Vikend specijal

Pored toga što ćete videti kako izgleda njegova kuća, očekuje vas i Ljubina šokantna ispovest. Iako je mnogo zarađivao, Aličić je i gubio mnogo – a kako je izgubio neverovatnih 2.000.000 evra, otkriva „Premijera – Vikend specijal“. Ljuba će govoriti i o svadbama širom sveta na kojima je pevao i uzeo milione, a ispričaće i anegdote sa tih veselja – kako se penju po drveću na svadbama i kako je dobijao dukate.

Foto: RTV Pink/Premijera - Vikend specijal

Ljuba Aličić će govoriti i o privatnom životu – prvi put se oženio sa 20 godina i ubrzo dobio sina Dejana, koji se takođe bavi muzikom. Od 1988. godine je u braku sa sadašnjom suprugom Željanom, za koju kaže da je njegova životna ljubav. O braku koji traje 38 godina, kako je suprugu ukrao iz škole ali i svim problemima u braku, Ljuba priča ove nedelje u „Premijera – Vikend specijalu“.

Foto: RTV Pink/Premijera - Vikend specijal

Ovo je samo jedna od brojnih priča koje ćete čuti u najgledanjoj emisiji o poznatima. Očekuju vas zanimljiva uključenja, premijerne priče i ekskluzivni gosti, te nema sumnje da će ovo biti jođ jedna luda vožnja kroz aktuelnosti u regionalnom džet-setu.

Ne propustite još jednu emisiju o kojoj će ceo region pričati – „Premijera – Vikend specijal“, nedelja 20. decembar uživo od 13:30 časova na TV Pink!

Foto: RTV Pink/Premijera - Vikend specijal

Autor: M.Đ.

#Bojana Lazić

#Ljuba Aličić

#Nemanja Vujičić

#Premijera

#Premijera-Vikend specijal

#RTV Pink

#Televizija Pink

#Tijana Prica

#emisija

#pevač

#voditeljke