AKTUELNO

Bilo je žestoko.

Noć između četvrtka i petka na velelepnom imanju protekla je i više nego burno. Kao što dobro poznata pravila već nalažu, na početku večeri voditelj Milan Milošević stigao je u Belu kuću i emisija "Gledanje snimaka" mogla je da počne.

Foto: TV Pink Printscreen

Na samom početku emsije pušten je snimak u kojem Zerina Hećo govori Marku Đedoviću kako joj se Maja Marinković poverila da je Marko Janjušević Janjuš tuče, što je izazvalo burne reakcije za crnim stolom.

Mi se svađamo, to su rasprave, ja ne želim da bude tako. Zamisli da priča po kući da je tuče neko, to je katastrofa svih katastrofa. Sramno. Sad ću ja da nap*šavam ovde po kući - dodao je Janjuš.

U narednih nekoliko klipova bili su prikizani burni odnosi Filipa Cara i Mine Vrbaški, sa žurke koja se dogodila u utorak uveče. Ispostaviće se da je Filipa najviše zabolelo što ga je Vrbaški uporedila sa svojom najvećom ljubavi u životu, Vladimirom Tomovićem.

On je meni pričao da sam ja gledala Tomovića celo veče. Ja ne znam on je bio pijan sve vreme, on je alkoholičar, čak mi je rekao da su mu svi takvi u porodici. Za mene je to kraj - rekla je Mina.
Ja sam bio pijan ovde, ne sećam se ničega. Ne znam kada se ovo desilo i kako. Ja očigledno ne treba da imam ovde devojku - pričao je Car.

Mina Vrbaški je potom priznala da voli Tomovića na poseban način, iako nije porekla da je bilo nepristojnih scena i sa njim tokom prethodne sezone najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja Vladimira volim na poseban način, on je meni jako bitan - rekla je Vrbaški.

Foto: TV Pink Printscreen

Kasnije u toku noći Mina je glasno i jasno priznala da voli Tomovića i dalje.

U emisiji "Gledanje snimaka" prikazan je i prilazak Miljane Kulić Lazaru Čoliću Zoli na poslednjoj žurki, zbog koga se Miljana ovih dana pravdala. Voditelj Milan Milošević dao je reč Zoli.

Da li se ona sada pravda Mariji? Čega se cura boji? Sve što sam rekao tako je bilo. Ne treba da mi prilazi, ne želim da mi prilazi. Legla je na krevet nekoliko sekundi. Znam što je prišla, mislim da ne treba da imamo bilo kakav kontakt više, kad nema vajde od tog razgovora - govorio je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Sa Zolom pričam često o ovom odnosu, on priča da je tajo, Tito, Putin, nije ništa od toga. On je mogao da prećuti ovde, slaže neku priču, patetiše. Jednako su krivi. On isto želi ovaj odnos, samo želi da se minimalno daje. Da bude kao doktor rijalitija, ovo je lukavo ponašanje, ali je bez karaktera i stava. Ne može da mudruje i pametuje kad mu dela drugačije govore. Glup je jer je dozvolio da mu devojka tri puta abortira. A Miljanu ne znam više kako da nazovem... Zoli i te kako odgovara da se jednom nedeljno pomene ova tema. Miljana, ti si guska ako dozvoliš da zbog ovoga prokockaš dobar odnos sa Mišelom - istakao je Vladimir Tomović.

Zadrugari su večeras imali prilike da vide i razgovor Nenada Aleksića Ša i Alena Hadrovića o Maji Marković i njenom ponovnom prilaženju Đorđu Milutinoviću.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja joj nisam rekao da ne pričaju, nego da situacija zahteva radikalne mere. Ona je na "Pitanjima novinara" samoinicijativno rekla da prekida kontakt. Ja sam popustio, ona je već pomislila da ćemo se pomiriti. Ali sam onda video lagano da opet seda pored Đoleta, sede, kikoću... Neću reći da je kraj definitivno, ali sve mi je poljuljano - istakao je Alen.
Ovde se ne gasi veza zbog grešaka, nego zbog Nataše Radan - dobacio je Lepi Mića.

Sledeći snimak koji je pušten je snimak na kom su Monika Horvat i Kristijan Golubović. Monika na klipu govori šta zamera Jovani Tomić Matoroj i Aleksandri Nikolić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ni Monika ni ja nismo htele vezu. Ja sam slobodna i mogu da radim kako hoću i šta ja hoću. Ja nikoga ne ponižavam, niti želim da dajem nekome lažnu nadu. Monika ima emocije prema meni, ona je zaljubljena - pričala je Matora.
Nebitna si mi skroz - rekla je Monika.

Naredni klip u emisiji "Gledanje snimaka" bio je razgovor Nataše Radan i Alena Hadrovića, a ova zadrugarka ga je savetovala vezano za odnos sa Majom Marković, te istakla da ona nije devojka kakvu on traži.

Foto: TV Pink Printscreen

Svi smo videli varnice između Nataše i Alena, Maja plače u pušionici, Alen je ostavlja, i ide kod Nataše na garnituru. Ne može niko da mi kaže da tu ne postoji nešto - rekla je Jovana Matijević.

U Beloj kući nastao je totalni haos, a obezbeđenje je opkolilo čitav prostor zbog burnih svađa Maje Marinković i Marka Janjuševića Janjuša.

Foto: TV Pink Printscreen

Maja i Janjuš nisu imali mira ni kasnije tokom noći, jer je Maja nastavila sa provociranjem.

Marinkovićeva nije odustajala, a obezbeđenje je u jednom trenutku npravilo živi zid, kako bi sprečilo Maju da stigne do Janjuša.

Foto: TV Pink Printscreen

Sanja Stanković i Anđelo Ranković raskinuli su na početku večeri jer je Sanja bila ubeđena da maneken ima emocije prema bivšoj devojci, pevačici Teodori Džehverović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ću se vratiti u svoj krevet. Ako hoćeš da nastavimo okej... Ne želim da pravim cirkus od odnosa - rekla je Sanja, pa otišla i legla u krevet i nastavila da tuguje.

Međutim kako to obično biva, u cik zore Anđelo i Sanja rešili su nesporazume ispod pokrivača.

Kako će se razvijati ovi, ali i odnosi drugih zadrugara, pokazaće vreme.

Autor: S.M.

#Zadruga