AKTUELNO

Maji se ovo nimalo neće dopasti!

Veliku prašinu podigla je transformacija Maje Marinković, koja je u ''Zadrugu 4'' ušla u skroz drugačijem ''ruhu''. Naime, Maja se podvrgla plastičnim operacijama, te je drastično izmenila svoj izgled pre nego što je ponovo kročila na velelepno imanje, a svojim izgledom mnoge je podsetila na rivalku Anu Korać, koja ju je u nekoliko navrata isprozivala na društvenim mrežama i optužila je da je kopira.

Foto: TV Pink Printscreen

Međutim, sada im se, kada je reč o ''blizanačkom imidžu'' koji forsiraju, pridružila još jedna bivša zadrugarka iz jata Marka Janjuševića Janjuša, sa kojim su sve tri bile veoma bliske tokom učešća u najgledanijem rijalitiju u regionu.

Foto: Pink.rs

U pitanju je Ivana Šopić, koja je sve iznenadila najnovijom fotografijom na društvenoj mreži Instagram, gde se vidi da je uvećala svoje usne, te je zbog ovoga mnoge podsetila na Maju, dok su je mnogi pratioci na ovoj društvenoj mreži napali zbog ''prepumpavanja'' usana.

Foto: Instagram.com/Ivana Šopić

Foto: Instagram.com/Ivana Šopić

Podsetimo, Ivana je prethodno prefarbala svoju plavu kosu i prešla u brinete, te je zasigurno i frizura doprinela tome da je porede sa Marinkovićevom.

Autor: M.K.

#Ivana Šopić

#Maja Marinković