AKTUELNO

Progovorile o svom odnosu i stavile tačku na sva nagađanja!

Grupa Hurricane i dalje će postojati i predstavljaće Srbiju iduće godine na Evroviziji. Tako kažu članice ovog popularnog ženskog benda Ivana Nikolić, Sanja Vučić i Ksenija Knežević. Poslednjih mesec dana o njima se dosta pisalo, ponajviše o njihovom privatnom životu, zdravstvenim problemima koji su ih snašli, ali i o njihovom razlazu. Navodno, prema tvrdnjama nekih medija, njih tri nikako ne funkcionišu zajedno i rešile su da svaka nastavi karijeru odvojeno. To, međutim, nije tačno - kažu njih tri uglas.

- Ne znamo odakle te priče, ali svakako znamo da nisu tačne. Nama jako lepo ide, super sarađujemo i tek smo ušle u sve ovo, tako da ne planiramo da se rastajemo.

Foto: TV Pink Printscreen

Definitivno ćete sledeće godine predstavljati Srbiju na Evroviziji. Hoće li biti nekih izmena pesme ili ostaje sve po starom?

- Biće izmena zbog pravila takmičenja. Imaćemo novu pesmu, kao i svi takmičari, jer numera ne sme da bude starija od šest meseci.

Foto: Đorđe Bukvič

Ivana, oko čega se ne slažeš sa Sanjom i Ksenijom, šta bi promenila u vašem odnosu? -

- Sa Sanjom i Ksenijom se slažem super. O većini stvari u vezi s našim poslom odlučuje naš tim, tako da nemamo razloga da se nas tri međusobno ne slažemo. Uvek razmenjujemo mišljenja i ideje kad se dogovaramo o oblačenju, pesmama koje pevamo na nastupu i sličnim stvarima, ali i o svemu tome imamo odličnu komunikaciju.

Sanja, ti si i pre Hurricane imala muzičku karijeru. Da li ti je krivo što na našem tržištu nema dovoljno prostora za džez i pank, za pesme kakve si pevala sa bendom Zaa?

- Krivo mi je, jer je to muzika s toliko duše, istorije i dobre energije. I šteta je da šire narodne mase ne budu u bližem kontaktu sa istom. Pesme koje smo mi pravili bile su i emotivne, i buntovne, prepune frenetične energije. Poslednjih dana i nedelja si često bila tema u medijima zbog privatnog života.

Autor: M.K.

#hurricane