AKTUELNO

Nikad atraktivnija i raspoloženija!

Predstojeće subote, 19. decembra, na najveću srpsku slavu - Svetog Nikolu uživajte u specijalnom, prazničnom izdanju emisije ''Magazin In'', a autorka i voditeljka Sanja Marinković pripremila je za Vas pravi ugođaj kraj malog ekrana. Naime, ove subote, Sanja će u studiju ugostiti poznate dame sa domaće muzičke scene: Janu Todorović, Lepu Lukić, Izvorinku Milošević, Aleksandru Mladenović, Tijanu Milentijević, poznatiju kao ''Žena od sultana'' i Andreanu Čekić.

Foto: Pink.rs

Kao bomba danas je odjeknula vest u domaćim medijima da je pevačica Tijana Milentijević prijavila policiji da ju je dečko pretukao, a samo nekoliko dana pre toga, ona se pojavila na snimanju emisije potpuno bezbrižna i lepo raspoložena, gde je sa svojim koleginicama sve vreme pevala, igrala i odlično se zabavljala.

Foto: Pink.rs

Poznate dame pokazale su i svoje kulinarsko umeće u emisiji, a i tu se Žena od sultana lepo pokazala. Tada ništa nije slutilo na pakao kroz koji sada prolazi zbog dečka, a da li je i šta o svojoj emotivnoj vezi i partneru govorila pred kamerama, saznaćete ukoliko predstojećeg subotnjeg popodneva budete uz televiziju Pink.

Foto: Pink.rs

Ne propustite još jedno uzbudljivo izdanje omiljene vikend emisije ''Magazin In'' koje je na programu u subotu, 19 decembra u 17 časova!

Autor: M.K.

#Magazin In