AKTUELNO

U javnosti je govorila da je slobodna!

Pevačica poznata po hitu "Žena od sultana" Tijana Milentijević danas je navodno prijavila policiji da ju je dečko pretukao. Ona se još uvek nije oglasila ovim povodom, a izvor blizak Tijani ističe da ga je krila kao zmija noge.

Foto: Instagram.com/Pink.rs

NEDAVNO SE ZBOG TIJANE POBIO U KAFANI!

Pre samo nekoliko nedelja Tijanin dečko napravio je pravi haos u jednoj kafani u Beogradu. Tada je pevačici prišao fan da se slika s njom, ali se to njenom dečku nije dopalo, zbog čega je došlo do tuče

Mediji saznaju i da su se Tijanini roditelji protivili ovoj vezi, ali da se pevačica poslednji put pomirila sa njim pre dva meseca.

Foto: Instagram.com

U javnosti ga je krila kao zmija noge. Bila je sa njim sve vreme dok je izbacila hit „Žena od sultana“, ali je medijima govorila da je slobodna kako sebi ne bi stvarala dodatni pritisak. Napravili su pauzu, jer su pomislili da će im tako biti bolje, međutim njih dvoje su se ponovo pomirili - rekao je izvor.

Foto: Pink.rs/S. Kuvekalović

Srećna sam. Slobodna sam, nisam u vezi, ali sam jako srećna. Za sada su mi prioritet nova pesma i karijera - govorila je ranije Tijana kada su je pitali za emotivni status.

Autor: S. K.