AKTUELNO

Ne propustite novu epizodu jedinstvenog šou programa za upoznavanje.

Nova epizoda jedinstvenog šou programa za upoznavanje „Brak na neviđeno“ je na programu TV Pink i večeras od 22:30. Kroz sve pripreme za venčanje i upoznavnaje mladenaca, kao i do sada, vodiće vas Milica Kon

Ovonedeljna mlada je Irena Petković, koja dolazi iz Beograda, a za sebe kaže da se bavi najlepšim zanimanjem – roditeljstvom. Sa 17 godina dobila je ćerku koja sada ima devet godina. Što se tiče kriterijuma za muškarce, nije zahtevna – traži samo da ume da drži šrafciger u ruci i da ume da zameni gumu na kolima. 

Foto: TV Pink Printscreen

Tim psihologa emisije „Brak na neviđeno“ je kao idealnog partnera izabrao Aleksu Grujičića iz Beograda, koji se do sada nije ženio. Sam zarađuje za sebe, a studira u isto vreme. Voli sport i redovno trenira.

Bavio sam se različitim sportovima, od veslanja, preko boksa i borilačkih sportova – rekao je Aleksa u predstavljanju.

Foto: TV Pink Printscreen

„Brak na neviđeno“ pokušaće da ovo dvoje mladih spoji u zajednicu, ali izgleda da to neće biti jedino venčanje! Pošto se zvanično nije udavala, voditeljka Milica Kon je po prvi put obukla venčanicu!

Sad kad sam obukla, osećam: „Jaooo ovo je moja haljina, vidi kako sam lepa“. Ja sad kao da se udajem, ubiće me muž! – rekla je Milica, a ostaje da vidimo da li će se Marko Kon pojaviti na venčanju.

Foto: TV Pink Printscreen

Kao deo novog koncepta u trećoj sezoni „Braka na neviđeno”, u svakoj epizodi se pojavljuju specijalni gosti – psiholozi, astrolozi i VIP ličnosti – koje će razotkrivati kandidate: pronalaziti njihove mane, ali i isticati njihove vrline. Kako bi se bolje upoznali, pomoći će im VIP gost – u večerašnjoj emisiji to će biti pevačica, učesnica „Pinkovih zvezda“ i rijalitija „Zadruga“, Sara Reljić, koja će saznati neverovatne činjenice o budućim mladencima.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Da li su psiholozi doneli dobru odluku, Irena i Aleksa će saznati u emisiji „Brak na neviđeno”. Ukoliko hemija proradi, njih dvoje će se venčati, a zatim uputiti na medeni mesec. Tokom njihovog boravka na medenom mesecu, ekipa emisije, na čelu sa Milicom, posetiće ih da proveri kako funkcioniše njihova bračna zajednica i da li su zaista savršeni partneri.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li su Irena i Aleksa idealni partneri, saznaćete u novoj epizodi treće sezone emisije „Brak na neviđeno“ večeras od 22:30 na TV Pink!

Autor: M.Đ.

#Brak na neviđeno

#Marko Kon

#Milica Kon

#emisija

#jedinstveni šou program za upoznavanje

#voditeljka

#šou program za upoznavanje