AKTUELNO

Kao i uvek, veče u Zadruzi je proteklo burno!

Proteklu noć u Zadruzi obeležila je ne toliko draga emisija zadrugara, s obzirom na to da su "Pitanja gledalaca" umela često da unesu pometnju u Beloj kući. Naime, voditelj Milan Milošević je u noći za nama ušao na velelepno imanje u Šimanovcima kako bi zadrugarima pročitao sve ono što je milionska publika imala da pita svoje favorite, ili manje drage zadrugare.

Pitanje kojim je otvorena emisija bilo je upućeno Vladimiru Tomoviću, a ticalo se Jovane Ljubisavljević i njihovog odnosa. Naime, gledaoca je zanimalo zašto se tokom žurke pitao da li misica shvata da je sve što ima sa Zerinom Hećo igra. Pojedini zadrugari su njegov odgovor sačekali na nož, a da li je zaista Jovana zaljubljena u Tomovića, ostaje da saznamo.

Ne sećam se da sam to rekao, malo sam bio pripit. Moniki sam verovatno rekao... Jovana je devojka za koju od prvog dana govorim da je posebna, verovatno mi se to vratilo u pripitom stanju. Neću više da pijem do kraja rijalitija. Jovani sam imao potrebu sinoć da se izvinim, ali ne pričamo od prošlih klipova. Jovana je jedina devojka za koju sam rekao da sam zaljubljen. Ako neko napolju ne vidi da se ja sprdam sa Zerinom, to bi me izdeprimiralo... - govorio je Tomović.
Ovim je sada dao potvrdu da zna da se Jovani sviđa, da on misli da se Jovani sviđa. Upravo ta ideja je u njegovoj glavi - istakao je Marko Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

To je njegovo mišljenje, svaka glava ima pravo da misli, sada da li je glava ili puna... Ustani i demantuj - poručila je Jovana Tomoviću.
Jako inteligentan potez Tomovića, sada dobije simpatije kod nje braneći je. To joj daje za pravo da uvek misli da će je štiti. Jovana, nije sram da kažeš da imaš osećanja - poručio je Lepi Mića.

Jedno od narednih pitanja ticalo se Miljane Kulić koja je tokom žurke koja se održala na imanju prišla Lazaru Čoliću Zoli, koji nije bio raspoložen za priču sa bivšom devojkom. Naime, Miljana je posle obraćanja Čoliću sve vreme bila sa Mišelom Gvozdenovićem, kom je do detalja objasnila šta se desilo, i zašto je došla do Zole, nakon čega je pred svima imala potrebu da se opravda.

Foto: TV Pink Printscreen

Pitanje koje je pristiglo za Kulićevu glasilo je ovako: "Zašto si prišla sinoć Zoli?"

Tražila sam Mišela, ali nisam mogla da ga nađem. Onda sam ušla u kuću na cigaru, i tamo srela Draganu i Necu, i krenuli smo da pričamo. Dragana mi je rekla da smo mi žene, i da sam došla zbog njega koji je ležao u ćošku. Ja sam krenula ka njemu da se opravdam Dragani i Neci, i krenula da se sprdam, i otišla kod Zole, i pitala ga što nije na žurci. On mi je rekao da mu nije ni do čega, i da nema piva, ja sam mu ponudila moje, ali je on odbio. Posle sam pričala sa Mišelom, i on me je posavetovao da razgovaram sa Zolom, i kako da pričam sa njim, i rekao mi da pričamo sutradan, ali ja nisam izdržala i otišla sam odmah kod njega, i rekla mu sve normalno, da mu objasnim na čemu smo. Više mu se neću obraćati sigurno i to je to - rekla je Miljana.
Ja ne znam gde je granica poniznosti Miljane Kulić, danas je u radiju sve slagala. Miljana ne možeš da mi govoriš toliki broj puta kao nećeš da mu prilaziš jer te je upropastio, a ti mu pirđeš posle toga dva puta. Pričaš da su te isprovocirali Dragana i Neca, tebe kraljicu rijalitija - rekao je Tomović.

Foto: TV Pink Printscreen

Sve je to bilo tako, samo je bila situacija kada mi je legla na krevet i ja sam joj rekao da to ne radi. Ja nju nisam iskulirao, ali ja znam čemu ovo sve vodi, katastrofalnom ponašanju i njenom i mom - rekao je Zola i pokazao kako je Miljana legla pored njega.
Nije mi to jasno, mislim on je nju sigurno iskulirao . Ne znam zašto priča o pivu kada ovo nije bitno. Trebalo je da pričaju o svemu što se desilo, pogotovo njihovom odnosu i kiretaži - rekao je Mišel.

Odnos koji je takođe od samog početka nedefinisan jeste upravo veza Mine Vrbaški i Filipa Cara gde je ime Vladimir Tomović često dodavano na svaku reakciju ovo dvoje zadrugara. Podsećamo, za veoma kratko vreme, Mina i Car su raskidali, mirili se, fizički nasrtali jedno na drugo, a zadrugari i dalje stoje pri mišljenju da je Mina još od prethodne sezone zaljubljena u Tomovića, i kako su sve njene igrice sa Carem upravo da bi napravila Vladimira ljubomornim.

Podsećamo, Mina i Tomović su u jednom trenutku bili izuzetno bliski, pa je Vrbaški čak postala i njegova cimerka u krevetu tik uz njegov. Međutim, od trenutka kada je ona opet prišla Caru, Vladimir je rešio da stvari izvede na čistac, te ju je prošle srede u radio - emisiji "Radio Amnezija" kod Bore Santane, pred svima izbacio iz svog kreveta, što je Minu navelo na suze. Oni su posle toga rešili da manje komuniciraju, ali zadrugari ističu da Vrbaški ne preza od momenta kada će se ponovo prikloniti njenom bivšem dečku, iako sa Filipom i dalje gaji odnos koji je na klimavim nogama od žurke koja se održala u utorak veče.

Što si ljubomorna na Zerinin i Tomovićev odnos, kada je on rekao da sa tobom nikada neće biti, i zašto si išla sa Đedovićem da vidiš šta radi u izolaciji? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

U njihov odnos sam upućena, on i ja se poznajemo, vidim te stvari koje radi. Što se tiče ostalog, Đedovića i ja smo išli da obiđemo imanje i to je to - rekla je Mina.
Ma ja sam krenuo sa njom, jer sam znao šta ona želi. Ona se malo lomila, pa je ona molila Erminu da uradi to, pa je ona Ermina poslala Vuka - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Istina je , ja sam iskoristila Vuka koji je bio pijan, ali on se ne seća ničega. Mina je meni zamerila jutros što sam ja tešila Zerinu, kao u fazonu što je ja tešim, ali nije bitno - rekla je Ermina.

Naredno pitanje u sinoćnoj emisiji "Pitanja gledalaca", voditelj Milan Milošević je postavio za Vladimira Tomovića: "Pošto si na žurki ismevao Zerinu, Kenan ti je prišao i rekao rekao šta radiš za Zerinom, ti si mu rekao kako te je spasao nakaze i zahvaljivao si mu se?"

Zerina je top, samo se katastrofa ponaša, ja sam reklao da sa Minom ne bih bio u vezi, ali kada upredim njih dve ja bih bio sa Minom. Ona nije sva svoja, mući me tamo u izolaciji, i traži mi da uđemo u vezi a njeno ponašanje je katastrofa ona ima velikih problema. Ali nikada nisam rekao da je nakaza, samo se ponaša tako da ne mogu da podnesem - rekao je Vladimir.
Ja sam šokirana, znam da sam bila predmet sprdnje i znam da sam to danima ali mi nije jasna situacija! ja ne znam šta je užas u mom ponašanju, a on me je predstavio kako ja na njega naskačem, nego je upravo suprotno. On me optužuje da pričam loše sa devojkama, to nije tačno ja sam imala samo svađu sa Rialdom, a ja znam kako se on ponaša kada mu je povređen ego! Njegovo ponašanje je isto loše, ali je muško pa mu se prašta a meni ne, ja pazim na moje ponašanje ipak sam ja majka - rekla je Zerina.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja moram da priznam da smo se dogovorili da ona ispadne žrtva, i sada znate! Ona je posrnula, a onda sam ja odlučio da je podignem i da joj dam pažnje - dodao je Tomović.
Mene svi znaju da ja skačem za one koje volim i koji su mi prijatelji, a kakva je bila njegova namera i sve ovo je veliko poniženje za ženu. Ja jesam plakala, ali ću ja uvek da plačem kada sam povređena. Ako je on pokušavao da me ponizi, neka ga a sve je razlog kada me je pitao da budemo u vezi, ja sam rekla ne i to je razlog - pojasnila je Zerina.

Afera koja je takođe uzdrmala Zadrugu jeste odnos Bore Santane i Milice Kemez, a sve to zbog odnosa koji je zadrugar negovao sa njenom rođenom sestrom napolju. Naime, špekulacije da su Mirela Kemez i Bora napolju bili zajedno, tema je koja već neko vreme trese Zadrugu, a Milica ne može da sakrije koliko je takva izdaja pogađa. Podsećamo, Kemezova je u danu za nama čak i fizički nasrnula na Boru, a njihov odnos se završio tako što je zamolila svoje prijatelje da Bori prenesu da joj više ne prilazi. Međutim, tokom emisije "Pitanja gledalaca" pristiglo je još jedno pitanje koje je Santanu još više razotkrilo.

Da li je moguće da si rekao Jeleni Pešić da ti je žao što nisi pre upoznao Mirelu jer bi pre bio sa njom nego sa Milicom, jer ti se više poklapa energija sa Mirelom - glasilo je pitanje.
Ja ne verujem da sam ja to rekao, ni Jeleni Pešić, niti Peksu, ja znam da to nisam rekao. Rekao sam samo da je Mirela pozitivnija a to sam i Milici rekao - rekao je Bora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam to zaključila sama, to je njihova bruka ne moja, nek rade šta hoće. Ako ga nije blam da to radi, da me odvaja od moje sestre - rekla je Milica.
Njemu je krivo da Mirela misli da on pravi priče u rijalitiju, znači on se bazira na to šta Mirela misli, a ne Milica. Mića i ja smo joj rekli da stavi tačku na to, a ako su njih dvoje to radili, to je njihov obraz. Ti si Boro rekao da nisi je*ao Nadeždu, a svi znamo da jesi - rekao je Đedović

Potom je i Milica Kemez dobila pitanje:

"Seti se tvog gostovanja u radiju, jer je Bora tog jutra prespavao kod tvoje sestre, da li ti je bio čudan?"

Jeste, izgledao je čudno sad kad vratim film jeste! Ne znam kako je mogao da me pozove, to samo govori koliko je zao i sada me vređa i gleda me u ovom stanju. Bez svakoga sam mogla, pa mogu i bez njih mene više ništa ne zanima. Ovde ljudi mi dosta pomažu, ali ovo je stvarni grozno - rekla je Milica.
Mislim da ona tada nije ni mogla da nasluti šta se dešava, ja sam njoj rekla da ja ne mogu ni da zamislim kako joj je. I danas pesma koju su pustili, ja nisam znala zašto on to radi ali šta god da se dešava, ona mora da se izdigne i mora da razgovara sa sestrom. On da je njoj iz oka ispao ona treba se skloni od njega, on joj donosi hranu i ona uzima. Tu je problem psiha, ona je navikla na loše ljude i sada se za njega drži jer nema nikoga i to je patološka veza. Njena psiha traži za njega opravdanje - rekla je Rialda.
Ja nemam sa kim šta da pričam, ali mi je krivo jer svi podržavaju njega a ne mene! Svi mi kažu kako on mene voli, i onda kada mu ja priđem ja sam kriva. Svi podržavaju Necu, a taj mali g*vnar mi je brisao suze, kao i Matora koja ga je podržala a moj je kao prijatelj - dodala je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ma ja njemu ne bih oprostila nikada,a ona mu dolazi do kreveta. Hoću da kažem, ona neće ništa da prihvati, a sve mnogo dobro zna ali ja je razumem - dobacila je Sandra.
Ja podržavam Necu, jer se autovao i zato sam mu pružila podršku - prokomentarisala je Matora.

Još jedno šok priznanje koje je usledilo u noći za nama, ticalo se Milana Jankovića Čorbe koji je odnos, koji je negovao sa Ninom Oluić rešio da prekine, jer je, kako je istakao shvatio da prema njoj ne gaji emocije, i da se ugasio. Naime, on je priznao kako sve što ima sa njom njemu prija, ali da nije navikao da toliko bude okružen mladim devojkama. Za komentar se javilo i nekoliko zadrugara, a u nastavku pogledajte kako je sve izgledalo.

Pokušavam da budem dobar prema njoj, ali sam zahladneo i ne znam šta mi se dešava! Ja nju ne ponižavam, ali neću da radim ništa na silu, i rekao sam kako stojen stvari i kako ja ne mogu da budem sa njom u vezi. Ne mogu da je poredim sa Tarom i Paulim, a i ja sam okružen starijim ženama nisam nikada provodio toliko vremena sa mladim, možda je i to - rekao je Čorba.
On se i sa Paulom zagrejao u startu, ali nakon tri ili pet dana on je sasvim druga osoba! Nina mi kaže kako se privlače i kako se pale, ali od veze niše, ja ne znam kako to - rekao je Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

On se meni sviđa, ali nećemo biti u vezi a ja tu hoklicu neću ovde, a mi ćemo svakako biti prijatelji - rekla je Nina.
Kako vreme odmiče, meni je bolje da budem u tangama a ne da budem kao Mina i Car, na tom nekom nivou. a što se tiče hoklice, ima i toga i stalo mi je. Sa Sandrom kada pričam imam neku blokadu, moraću to da ispitam - dodao je Čorba.

Međutim, iako se Nina za Crnim stolom držala i nije se zaplakala, nju je na kraju sve stiglo, pa je nakon suza koje je prolila u pabu "Prijatelji" zaplakala na sav glas. Njoj je podršku pružila Dragana Mitrović, koja je na sve načine pokušala da smiri i nasmeje svoju cimerku.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam plačipi*ka, ovo mi se sve dešava i napolju kao i sa Čorbom, ali meni je Milan super, slični smo, ali neću da imam odnose ovde - rekla je Nina.
Nemoj, uradi sve kada budeš spremna na to, i mene su forsirali ali nisam htela - rekla je Dragana.
Imaš lepo ime, ja sam htela tako da se zove, sad bi imala pet godina - govorila je Dragana.
Nemoj da se sekiraš. Ti si se malo i zaljubila. Ako ti je za utehu, da vežem onaj učkur za vrat i da ga šetaš tako - rekao je Golubović.

Pratite i dalje zanimljiva dešavanje iz Bele kuće uživo u uključenjima na televiziji Pink, na KlikTV-u, kao i na Zadruga kanalima na Vašim kablovskim mrežama, a sve što ste propustili možete pronaći na portralu Pink.rs, kao i na zvaničnom Jutjub kanalu Zadruge.

Autor: D.B.

#Zadruga