AKTUELNO

Nije sve onako kako izgleda...

Stefan Karić, bivši učesnik rijalitija ''Zadruga'' nedavno se svojim Instagram pratiocima pohvalio novom devojkom, a u toku današnjeg dana je obelodanio kako ga je ona navodno prevarila. On je nedavno otkrio da se devojka zove Sabina i da je iz Novog Pazara, a njegov otac Osman Karić bio je oduševljen novom snajkom. Svi su odmah primetili da Sabina neverovatno liči na muzičku zvezdu Cecu Ražnatović.

Foto: Instagram.com/karic_stefan

Međutim, jednom objavom Stefan je šokirao je svoje pratioce. Naime, on je naveo da ga je ona navodno prevarila, a u prilog tome podelio je i fotografiju.

- Pošto kažu da menjam kao čarape izgleda da mi je ove čarape neko probušio danas. Uhvaćena mala u Stanišićima, inače mi je rekla da ide sa majkom na neki pregled i da je svratila do Stanišića na piće i eto, igrom slučaja poznajem mnogo ljudi i tom prilikom sam saznao da je provela sat i po vremena u hotelu "Pirg" sa izvesnim likom sa kojim se ljubila na kraju ispred njenog auta! Ne zna sa kim se igra... - napisao je on u opisu.

Foto: Instagram.com

Vrlo brzo, objava je izbrisana, a dva sata kasnije, Stefan je postavio novu u kojoj piše:

- Da demantujem samo ovo što pišu po novinama, pošto mi je drug uzeo telefon i postavio ono vezano za prevaru. Hteo je da se našali, ali eto malo je to otišlo daleko.

Foto: Instagram.com

Autor: M.K.

#Stefan Karić