AKTUELNO

Stiže prinova!

Poznata pevačica Mia Borisavljević i njen kolega i dugogodišnji emotivni partner Bojan Grujić uskoro će se ponovo ostvariti u najlepšoj ulozi, a pored ćerke Eme, njihova porodica postaće bogatija za još jednog člana.

Mia se sada oglasila za Pink.rs i potvrdila radosne vesti, a otkrila je i da je već u trećem mesecu trudnoće, iako se to na njoj ne primećuje.

Foto: Instagram.com

- Istina je da sam ponovo trudna, u trećem sam mesecu. Svi smo mnogo uzbuđeni, jedva čekamo da beba dođe na svet. Uskoro ćemo saznati i pol bebe, za neke tri nedelje. Ja iskreno priželjkujem devojčicu, Bojan bi hteo dečaka, a Ema bi htela i jedno i drugo, ali to joj se sada neće ispuniti... I ona se mnogo raduje što će dobiti pojačanje. Pazim se sada zbog korone, vodim računa, koliko je god moguće, ali se ne plašim - poručila je Mia za Pink.rs.

Foto: Instagram.com

Podsetimo, Mia i Bojan su svoju prvu naslednicu Emu dobili u martu 2018. godine. Samo 24 sata nakon prvog porođaja pevačica je poručila:

- Na svet je stigla Bokijeva i moja devojčica Ema Grujić, teška 3.650 i dugačka 54cm. Ovo je najemotivniji momenat iz operacione sale koji je zabeležila moja doktorka. Drage devojke, divan je osećaj biti mama i vredi svakog bola! - napisala je ponosna Mia tada.

Autor: M.K.

#Mia Borisavljević