AKTUELNO

Ima buran ljubavni život.

Prvi pevač popularne grupe "Bijelo dugme" Željko Bebek danas slavi 75. rođendan. Osim veoma uspešne karijere, njegov život obeležila su i turbulentna dešavanja na ljubavnom polju. Imao je i puno uspona, ali i padova, a iza sebe ima dva propala braka.

Foto: TV Pink Printscreen

Željko trenutno uživa pored treće supruge Ružice koja je mlađa od njega čak 32 godine. Zajedno su od 2002. godine. Bebek je izjavio kako se u sadašnju ženu zaljubio na prvi pogled.

Nema tu posebne tajne za uspešan brak, ili vam se desi da sretnete pravu osobu ili ne. Ja sam imao tu sreću da je sretnem na vreme i da smo srodne duše. To nam je osiguralo da smo zajedno na porodičnom i životnom putu, da uživamo u istim stvarim. Uvek se trudimo da cenimo jedno drugo i poštujemo odnos. To je ono što je najbitnije i što je lepo u odnosu makar bilo i na dnevnoj bazi - izjavio je Bebek jednom priikom.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Uvek sam mislio da nemam vremena ili da neću uspeti da nađem pravu ljubav. Do tada mi je majka bila žena na prvom mestu. Onda sam sreo Ružicu i mogu da kažem da je to bila ljubav na prvi pogled, odmah sam mogao da joj uzvratim sa „volim te“. Tek kad nađete pravu ljubav, onda shvatite šta ta reč zapravo znači. Osetite je celim bićem. Pored nje sam naučio da postoji nešto što je iznad karijere - dodao je tada Bebek.

Pevač je nekada trenirao gimnastiku, ali je to palo u drugi plan kada je počela muzika da ga interesuje. Želeo je da svira klavir, ali s obzirom na to da nije sebi mogao da obogući ovaj instrument, kupio je usnu harmoniku koja je bila najjeftinija.

Autor: S. K.

#Željko Bebek