AKTUELNO

Otvoreno o svemu!

Pevačica Nadežda Biljić našla se pred našim objektivom gde je odgovarala nikad iskrenije na pitanja koja su joj postavljena na Instagramu. Ona je bila potpuno otvorena i pričala o temama koje u velikoj meri interesuju javnost. Šta je sve ispričala, pogledajte u nastavku.

Foto: Nemanja Vujičić

Tvoje mišljenje o Slobi i njegovim pesmama?

Sloba je jedan veliki umetnik, dečko koji ima nestvaran glas, mi smo ostavili sve po strani što je bilo u Zadruzi 1, mislim da smo dovoljno sazreli i nema mesta sujeti, a snimila bih i duet sa njim.

Da li bi se pomirila sa Tomom?

Ne. Vidi, ne znam šta da kažem. Ne planiram, kao što nisam ni planirala da se smuvam sa njim, jedino što smo planirali jeste da imamo dete. A otac mi je rekao da ako se pomirim sa njim, mogu da se spakujem i da izađem iz kuće.

Kada ćeš se posvetiti karijeri i otpevati neki dobar narodnjak?

Ja sam već snimila dobar narodnjak, korona je uzela svoje, videćemo kad će da izađe.

Da li ćeš dozvoliti Tominoj majci da viđa Longa?

Ne.

Da li postoji šansa da razgovaraš sa Tomom i izgladite odnose?

Da, postoji šansa zato što smatram... Kako da objasnim ljudima da bi me shvatili pravo. Mi moramo da imamo korektne odnose, da razgovaramo jer imamo dete, jer njemu smo potrebni on i ja.

Da li bi išla u Zadrugu na par sati i objasnila svima kako stoje stvari i šta bi prvo rekla Tomi?

Bih, da. Rekla bih mu "Dobar dan, ljubavi, kako si?"

Kako je mali Longo, odgajaj ga lepo i pusti Tomislava Panića?

Ja sam uz svoje dete 24 sata, sa mnom spava, mene voli, meni se smeje, ali ja ću se truditi da od njega ne napravim edipovca i da ja ne budem edipovka, da budem zavisna od sina kao neki ljudi.

Autor: M.Đ./N.V.

#Instagram

#Nadežda Biljić