AKTUELNO

Ćerka proslavljenog hrvatskog muzičara ponovo je privukla pažnju javnosti.

Nalozi na društvenim mrežama Ele Dvornik, ćerke hrvatskog pevača Dina Dvornika, jedni su od najposećenijih na ovim prostorima, kada su mladi blogeri u pitanju. Nju na Instagramu prati blizu 200 hiljada ljudi, na Fejsbuku 100 hiljada više, pa ne treba da čudi to što posle svake njene objave sledi lavina komentara.

Foto: Instagram

Jedna od njenih fotografija koja je izazvala najveći broj reakcija jeste slika srpske prestonice koju je opisala u jednoj rečenici i izazvala pravi haos na mrežama.

Čoveku kojem je dosadan Beograd, dosadan je život - napisala je Ela pre dva meseca i dodala:"Beograd je sve", što je naišlo na oduševljenje svih, ali i na pojedine negativne komentare od strane njenih pratilaca u Hrvatskoj.

Foto: Instagram

Ela se tu nije zaustavila, već je nastavila da svojim objavama izaziva komentare. Ovaj put to nije učinila zahvaljujući svojim stavovima, nego seksi fotografijom koja je nastala na njenom odmoru u Grčkoj.

Njena seksi pozadina u kupaćem kostimu izmamila je uzdahe mnogobrojnih muškaraca, dok su devojke takođe bile oduševljene njenom izvajanom figurom.

Foto: Instagram

D. T.

#Beograd

#Dino Dvornik

#Društvene mreže

#Ela Dvornik

#Fejsbuk

#Grčka

#Hrvatska

#Instagram

#Letovanje

#pevač

#ćerka

'