AKTUELNO

Otvoreno o svemu!

Elektra Elit nedavno je veliku pažnju skrenula na sebe, nakon što je priznala da se bavi prostitucijom. Ova transrodna pevačica sada je rešila da iznese i još detalja iz svog života, koji je i više nego turbulentan i zanimljiv.

Foto: Privatna arhiva

Pevačicu su pitali da li je naišla na osude od okoline i porodice, nakon što je priznala javno da je prostitutka, kao i da li doživljava neprijatnosti na ulici ili na socijalnim mrežama.

Nema razloga niti prava niko mene da osuđuje. To je moj život i to su moja pravila koja sama pišem i rešavam. Ne, ni na ulici, ni u krugu mojih prijatelja i poznanika ne postoje osude jer to je moj način života, a ako neko drugi ima nešto protiv, neka promeni kanal. Oguglala sam na negativne komentare bilo kakve vrste jer ja od tih komentara niti plaćam račune niti mi nešto znače. Hejteri samo, pišući negativne komentare na Jutjubu, doprinose popularnosti videa i time mi dižu poziciju videa na trendingu. Hvala im na tome. Moja cena može samo da raste. Sama odlučujem tarife. Nepristojne ponude uvek postoje, ali ja sam bila i ostala jedina koja odlučuje. Ipak, radi se o meni i mom telu - priča Elektra.

Novinari su od Elektre Elit želeli da čuju i da li su joj se javljale javne ličnosti i tražile njene usloge, na šta je ona odgovorila bez dlake na jeziku.

Foto: TV Pink Printscreen

Svi koje ste nabrojali javljaju se. Meni nije bitno da li su političari ili su obična radna klasa. Uvek je postojlo pravilo da ovi što imaju manje na kraju plate više - govori ona.

Elektra zatim ističe i da su usluge koje nudi u Srbiji i do deset puta skuplje u odnosu na one u Švajcarskoj, a onda je priznala i da li njenom partneru smeta posao kojim se bavi.

Nema njemu šta da smeta, ja ne radim za njega već za moju decu i mene. A on neka zarađuje kako zna, ja sam uglavnom više potkovana nego on - priznaje Elektra, a zatim je otkrila i kako je došlo do toga da postane prostitutka:

Foto: TV Pink Printscreen

Početak prostitucije je bila moja veza sa bivšim misterom Španije koja je trajala oko dve godine, on me je uveo u celu priču. To je početak moje prostitucije i hvala mu na tome. Ako pametno radite ovaj posao nema čega da se stidite. Opet da mogu da biram, u drugom životu bila bih prostitutka - govori Elektra.

Fotografije iz peroda kada je bila muškarac, nije želela da pokaže, ali je zatim otkrila i kako se osećala kada je u ogledalu videla sebe kao žensko.

Foto: TV Pink Printscreen

Oduševljena sam bila. U to vreme sam počela uzimati hormonsku terapiju - izjavila je pevačica.

Autor: S. K.

#Elektra Elit