AKTUELNO

Prethodni život mi nije valjao ništa, čim se završio rakom - priznala je ona.

Voditeljka Rada Radenović u večerašnjem izdanju emisije "Rada sam" ugostila je voditeljku, spisateljicu i dramaturga Maju Volk, koja je za šankom otvorila dušu i priznala koliko joj se život promenio otkako je pobedila rak.

Foto: TvPink Printscreen

Delim život na pre i posle raka. Prethodni život mi nije valjao ništa, čim se završio rakom. Okrenula sam novi list i otpočela novi život, gde vlada kreativnost. Rešila sam da radim na osećanjima, da ne gušim ništa, da volim sebe - rekla je Maja, a na Radinu konstataciju da je uvek zaljubljena, spisateljica je otkrila da se nedavno zaljubila po poslednji put u svom životu.

Foto: TvPink Printscreen

- Nije bitno koji put, poslednji put. Mogu to da kažem - rekla je nasmejana Maja, koja je svog partnera Nikosa upoznala putem interneta.

Foto: TvPink Printscreen

- U pismima se vidi duša, internet samo omogućava da ta pisma brže stignu - objasnila je ona kako je ostvarila virtuelnu, a potom i stvarnu bliskost sa vremešnim Grkom, a onda otkrila da će se uskoro preseliti kod njega.

Foto: TvPink Printscreen

- Sada sam pola meseca u Grčkoj, pola u Srbiji... A od septembra ću biti tri nedelje tamo, nedelju dana ovde - rekla je Maja.

D. T.

#Maja Volk

#Rada Radenović

#Rada sam

#Televizija Pink

#voditeljka

'