AKTUELNO

Drama!

Milica Kemez i dalje deli budžete zadrugarima. Posle Nikole Đorđevića, obratila se Anji i Pauli.

Anja i Paula će dobiti male budžete. Anja jer ne ceni svog dečka dovoljno. Ako mu je prešla preko nekih stvari, ne treba da mu se sveti preko sendviča, makarona i jaja. Previše ti titra. Žene ove godine ne ulaze u kuhinju, muškarcima svaka čast. Vredniji, pedantniji. Anja ne ceni Cveletov trud, nije pokazala svoje kvalitete. Kad bi me neko pitao Anja, ja bih rekla Cveletova Anja, umesto obrnuto. Tolilka je bila fama oko tebe, ovde jedino što vidimo je da se svađaš sa Cveletom - rekla je Milica Anji, pa prešla na Paulu:

Foto: TV Pink Printscreen

Ona ima mušku energiju i ponašanje. Ovde pričaš da te ne dotiču komentari, a onda plačeš u krevetu sama. Jako si emotivna, a odabrala si da budeš loša, jer su te povredili. Mislim da si takva postala, jer si preuzela neku Franovu ulogu, kako da kažem. Ponašaš se po njemu i hoćeš da dokažeš da on manipulište tvojim emocijama, a to ne možeš zbog stava i garda, ti si ta koja skače i vrišti, ali uvek dobiješ šta želiš. Svaka ti čast na tome. Uvek možeš da osvojiš muškarca, koliko god oni pričali da jedeš sline. Mali si dobila jer si me u par navrata provocirala. Ja sam se nekad istresala na tebi, ti nisi kriva. Istresala sam se nad svima, osim na onome ko je trebalo - dodala je Kemezova.

Foto: TV Pink Printscreen

Matoroj veliki budžet, saosećam se sa tobom u ovoj situaciji. Nikako nisi žrtva, imala si i devojke ovde i muvala si se i ostalo... Ali pošto si znala neke stvari i osećala ih, to je budilo bes u tebi, a ti si se samo borila za to da dokažeš da si u pravu. Nikad se nisi pravila da si cvećka, za prijatelje si bila tu. Ove godine si mi neizmerno draga, iako se prošle nismo baš najbolje rastale. Možda zato što ovde ima toliko velikih foliranata. Dobar si čovek, nemaš komplekse, sem one muške. Skidam ti kapu na iskrenosti. Iskreno se nadam da ćeš naći svoju sreću. Ne treba da se pecaš na komentare. Znaš na čemu si, ne očekuješ ništa - poručila je Milica Matoroj.
Vuk Mob srednji budžet. Nemojte da mi zamerite, nisam trenutno racionalna. Miljani veliki budžet, nije prošle nedelje dobila ništa iz prodavnice. Prvo ću Miljanu, pa Vuka. Ja se bojim Miljane, da ne iznese stvari o meni, da ne kaže da sam k*rva. Šalim se naravno. Žao mi je zbog svega što joj se desilo. Neke stvari radi jer nije stabilna psihički. Dozvolila sebi po treći put neku stvar, svi je krivimo, a nije samo ona tu - počela je Kemezova,

Foto: TV Pink Printscreen

Zoli dala hiljadu zbog toga, a Miljani tri. S*re kreč od Miljane i Marije - prozvao je bivšu devojku Bora.
Nemojte njega (Zolu) i mene u isti koš. Boro, ti si ološ, devojku si doveo do nervnog sloma, bolje sedi i pokrij se ušima. Narod te mrzi - skočila je Kulićeva.
A tebe vole? Ubica treći put, ubica mekog srca, dečjeg lica - uzvratio je Santana.

Foto: TV Pink Printscreen

Miljana je klekla i izvinila mi se. Ja je iskreno volim, verujem da će se promeniti. Verujem da se žena koju imaš kod kuće neće razočarati u tebe. Jedva čekam da gledam tvoje spotove i pesme. Znam da je istinski kad mi se izviniš, ja sam ti jednom vratila kroz izlaganje, da saznaš kako je to kad te vređa neko od koga ne očekuješ. Kada ti preovlada sujeta, ispoljavaš nezadovoljstvo. Ne treba ti nikakva veza, ti si šoumen i komentator. Nemoj sebi da dozvoljovaš scene, mene je blam onoga iz apartmana. Dobra si, hoćeš da učiniš, ali isto tako znaš da udariš jako nisko. Imala si par momenata za stolom sa mnom, ali me nikad nisi izdala, to znači da si dobar prijatelj, čuvaš tajne - nastavila je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.